crko mi je danas kuler na grafici, pa rekoh da li smem da ostavim ovak bez kulera... Temperatura u idle je bila 38c sa, a bez kulera 48c ... Od igrica igram samo cs, i temp ide + 3c 4c dok sam ingame... Imam jedan vent 12cm na 5v koji duva sa boka pravo na nju...
definitivno moraces to da resis. ako ne mozes odmah da nadjes odgovarajuci kuler, uzmi tu dvanaesticu i nalepi je preko fabrickog. nije neko resenje, ali za prvu pomoc.... ovako nekako: http://img51.imageshack.us/i/12182130.jpg/
Ja imam staru Abit Siluro GF4200 Ti na kojoj je cooler od AMD procesora sa sve cooler master-ovim ventilatorom(zauzima 2 slota),i terao sam F.E.A.R. sa njom(doduse malo klokovanom) :D Vidi da stavis od neke druge karte bilo kakav jer ne bi ga stavljali da ne treba,gre`ota da je spalis.E,da,imam i jednu Fx5200 na kojoj je riknuo cooler pa sam bas sinoc nabudzio od pentium I ventilator umesto pokojnog fabrickog!
Indesit IWC 6083 laundry machine 800 obr/min 6 kg of laundry 1.14 kWh A class energy saver
kakva skica :) Stavi nesto da duva unju pravo u gpu kao fabricki sto je duvao,sto veca peraja i brzina i nema da brines. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
ma to je ona zalman fora kulera, vent nema klasicnu plastiku okolo nego je ubacen u rebra. mora da menja ceo kuler
:: Ja imam staru Abit Siluro GF4200 Ti na kojoj je cooler od AMD procesora sa sve cooler master-ovim ventilatorom(zauzima 2 slota),i terao sam F.E.A.R. sa njom(doduse malo klokovanom) : :: Vidi da stavis od neke druge karte bilo kakav jer ne bi ga stavljali da ne treba,gre`ota da je spalis.E,da,imam i jednu Fx5200 na kojoj je riknuo cooler pa sam bas sinoc nabudzio od pentium I ventilator umesto pokojnog fabrickog :: :: Indesit IWC 6083 laundry machin :: 800 obr/mi :: 6 kg of laundry :: 1.14 kW :: A class energy saver :: :: ::
preko rebara i resice problem.Umesto srafova,moze da fiksira tankom zicom ventilator za metalna peraja i da ubode vent. na dzek na ploci.Tako meni radi na onoj Ti4200.Samo,ja bih pre toga zamenio termo pastu da ne radis dva puta isti posao. Indesit IWC 6083 laundry machine 800 obr/min 6 kg of laundry 1.14 kWh A class energy saver
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.