Samo da znate lajavci bezobrazni, Creative USB HD x-fi je super jaka i kvalitetna zvucna karta evo sad je slusam i uzivam muahahaha kartica je perfektna i vredi svaki dinar 11700 ja platila pola kesom pola cekom muahahaha kartica je extraaaaaaaaaaaaaa! super bass!!! nema suma uopste! nema krci nema susti perfektan zvuk! tresu se drajveri mojih HD denon slusalica tek sad mogu da cujem ono pravo! Ajd pa cao mutavci pojma nemate!
.I. .I. *_*_*_*_*_*_* ca0 i tako to.. (muhhaha), super-duper-trooper jaka.. ma jok kartica je sranje.. sta si ocekivala, da bude njesra? normalno da si zadovoljna, i ja bih bio.. svako bi bio.. sta kazes, trese, a? e to je bitno.. drago mi je da si zadovoljena
:: Samo da znate lajavci bezobrazni, Creative USB HD x-fi je super jaka i kvalitetna zvucna karta evo sad je slusam i uzivam muahahaha kartica je perfektna i vredi svaki dinar 11700 ja platila pola kesom pola cekom muahahaha kartica je extraaaaaaaaaaaaaa! super bass!!! nema suma uopste! nema krci nema susti perfektan zvuk! tresu se drajveri mojih HD denon slusalica tek sad mogu da cujem ono pravo :: Ajd pa cao mutavci pojma nemate!
svaki forum ima neku maskotu....jer da nema maskote,kome bi se svi smejali... nego,jel su tebi dozvoljene posete u Lazi Lazarevicu,il` si u onom ``zatvorenom`` krilu bolnice,bez mogucnosti posete???
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Samo da znate lajavci bezobrazni, Creative USB HD x-fi je super jaka i kvalitetna zvucna karta evo sad je slusam i uzivam muahahaha kartica je perfektna i vredi svaki dinar 11700 ja platila pola kesom pola cekom muahahaha kartica je extraaaaaaaaaaaaaa! super bass!!! nema suma uopste! nema krci nema susti perfektan zvuk! tresu se drajveri mojih HD denon slusalica tek sad mogu da cujem ono pravo :: Ajd pa cao mutavci pojma nemate!
Znaci ne verujem da si to napisao, sad sam hteo da kazem kako me NEODOLJIVO podseca na skeletora, sa ovim ubacenim smejanjem u pola recenice a da nije nista smesno. Ko zna..moze da se desi, ne bi me cudilo. Bila mu gay slika skeletora, sad se mozda predstavlja kao zena..ne znam. Daum je uticao na moje rasudjivanje o njemu :>
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Sta je to 3u1,a nije nescaffe :: :: Odgovor: Xsendza,maestrobgd,skeleto :: ::
Xendzo, Xendzo, nadam se da nas admini nece opet banovati, ne mogu da verujem da se ti smejes!!! Hajde priznaj koji je taj sreckovic koji ti je vratio osmeh na lice? Jel` neko od nasih, mislim neko sa foruma ili neko sa strane? Samo da te podsetim na obecanje dato poodavno a ti nista po tom pitanju da ucinis! Javi se kada opet zabagujes, rado cemo ti pomoci! Pozdrav i jedan veliki KISSSSSS!!!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.