Sestra mi ima lap top esprimo mobile v5535, i kada ode na youtube ili na facebook farmvile, nece da ide u full screen kad klikne on ode u full screen i samo bude crn ekran i cuje se ton... Sta bi mogao da bude problem, a pre je to radilo..????
Nijedo toga, imam to sve instalirano i sve sam probavao, menjao driver grafike, browsera tri sam menjao, novi flash player sam stavio, updejtovao sam ga ali ista stvar nece nista.....
1. Right-click in the standard youtube video window (non-full screen). 2. Choose `Settings...` from the Flash Player`s pop-up menu. 3. Uncheck the `Enable Hardware Acceleration` 4. Click `Close`.
Posle ovih podesavanja probaj full screen. Imao sam slican problem.
Bravo, smhardyu, kralju. Toliko dugo me prca ova zajebavancija sa you tube fullscreen, pa mislim da na zadnjih pet verzija Opere se tako ponasha flash. Jbte, koliko sam lenj da potrazim reshenje. Kod mene je znao klip da krene uchitavanje od pochetka i da kochi, kada pokusham fullscreen, nikada da nema bash nishta od slike na ekranu. Svejedno, to je to. Znaju li iz Opere za ovo, da konachno isprave. Pocheo sam da koristim Chrome kada mi treba fullscreen na you tube.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: 1. Right-click in the standard youtube video window (non-ful :: screen) :: 2. Choose `Settings...` from the Flash Player`s pop-up menu :: 3. Uncheck the `Enable Hardware Acceleration :: 4. Click `Close` :: :: Posle ovih podesavanja probaj full screen. Imao sam slican problem ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.