skinuo sam win7 64bit sa neta i hocu da instaliram pise da se taj winddows ne slaye sa mojim win... a ja imam win7 ultimate 32bit kako da instaliram 64bit????
ti pise da se ne slaze? Nova instalacija ili si pokusao upgrade? Formatiraj taj stari i instaliraj novi,nema tu sta da se ne slaze...Osim ako nisi pokusao upgrade sa 32 na 64 bit... AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Pod jedan, tako što formatiraš particiju - hard disk na kojem ti je sada windows, pa onda lepo, na miru, instaliraš novi windows. Ako hoćeš paralelno da imaš iste windowse, treba ti program koji dodatno reguliše i podešava boot-ovanje, ili da koristiš virtualnu mašinu za drugi os, ili da imaš zasebne hard-diskove pa u bios-u biraš koji se batrga na početku.-... s obzirom na pitanje, varijanta br. jedan, za sve ostalo ti treba mnogo više znanja i razumevanja nego što trenutno imaš (vremena).
skinuo sam sa neta i ima 3.2gb(win7 universum 64bit) kad restartujem komp ne bootuje mi cd a namestio sam u biosu!!a ovako kad ubacim cd pise da moj instalacioni cd nije compatibilan sa ovim windowsom.....
:: :: skinuo sam sa neta i ima 3.2gb(win7 universum 64bit) kad restartujem komp ne bootuje mi cd a namestio sam u biosu!!a ovako kad ubacim cd pise da moj instalacioni cd nije compatibilan sa ovim windowsom.....
Pitaj ga gde je našao crvotočinu, treba meni da kupim evre pre par godina pa se vratim da ih prodam.
Imaš nekoliko programa za povraćaj podataka, poslužiće i Recuva ili neki sličan jednostavniji programčić. Ako si samo obrisao iso i nisi posle ništa stavljao na tu particiju vratiće ga sigurno. Samo preskeniraj particiju i štikliraj da traži fajlove veće od 2gb.
Ako si obrisao čitavu particiju treba ti recimo Active Partition Recovery.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Dobro je da si shvatio da Win 7 Universum ne može u Serbistanu da se instalira.
Pozdrav!
Vlada
:: Pitaj ga gde je našao crvotočinu, treba meni da kupim evre pre par godina pa se vratim da ih prodam :: :: Imaš nekoliko programa za povraćaj podataka, poslužiće i Recuva ili neki sličan jednostavniji programčić. Ako si samo obrisao iso i nisi posle ništa stavljao na tu particiju vratiće ga sigurno. Samo preskeniraj particiju i štikliraj da traži fajlove veće od 2gb :: :: Ako si obrisao čitavu particiju treba ti recimo Active Partition Recovery :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: imam proplem obrisao sam sve na particiji D a tamo mi je bi iso od win!moj druj je uspeo da vrati win par dana....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.