Vidi ovako, posto imam radnju koja se bavi prodajom informacione tehnologije mogu da diskutujem o tome sta je dobro a sta ne........LG je apsolutno najlosi model koje nase trziste nudi, ja zaista nisam verovao da ce tako da se iskvare, monitori rade po mesec dana ok a onda se pojavljuju mrtvi pixeli i to skoro na svakom modelu, slika jeste ok i lepo izgleda monitor ali kvalitet je malo losiji jbg...
kvazi-prodavci `infornacionih tehnologija` - hahahaha - kakva zvaka... imam L194WT 6-7 meseci na poslu, akam ga 10 sati dnevno - nema dead pixela, nema nikave frke, to te samo neki slepac lozi. uostalom imas review vecine LG modela na http://www.ciao.co.uk/Monitors_5220897_2-lg_electronics
valjda se i oni bave prodajom nekih `informacionih tehnologija`.
:: kvazi-prodavci `infornacionih tehnologija` - hahahaha - kakva zvaka.. :: imam L194WT 6-7 meseci na poslu, akam ga 10 sati dnevno - nema dead pixela, nema nikave frke, to te samo neki slepac lozi :: uostalom imas review vecine LG modela na http://www.ciao.co.uk/Monitors_5220897_2-lg_electronic :: :: valjda se i oni bave prodajom nekih `informacionih tehnologija` :: :: ::
:: Vidi ovako, posto imam radnju koja se bavi prodajom informacione tehnologije mogu da diskutujem o tome sta je dobro a sta ne........LG je apsolutno najlosi model koje nase trziste nudi, ja zaista nisam verovao da ce tako da se iskvare, monitori rade po mesec dana ok a onda se pojavljuju mrtvi pixeli i to skoro na svakom modelu, slika jeste ok i lepo izgleda monitor ali kvalitet je malo losiji jbg.. ::
:: imam L194WT 6-7 meseci na poslu, akam ga 10 sati dnevno - nema dead pixela, nema nikave frk
Takodje, imam isti model skoro vec bice godinu dana, nema mrtvih piksela, za te pare mislim ubedljivo najbolji monitor na trzistu, odlicna slika, nikakvih problema.
:: Vidi ovako, posto imam radnju koja se bavi prodajom informacione tehnologije mogu da diskutujem o tome sta je dobro a sta ne........LG je apsolutno najlosi model koje nase trziste nudi, ja zaista nisam verovao da ce tako da se iskvare, monitori rade po mesec dana ok a onda se pojavljuju mrtvi pixeli i to skoro na svakom modelu, slika jeste ok i lepo izgleda monitor ali kvalitet je malo losiji jbg.. :: A gde ta radnja nabavlja monitore? Od firmi koje svašta švercuju ili zbog dodatnog profita kupuju monitore bez garancije?? Koliko dugo radiš sa računarima? LG-Philips ekrani su najkvalitetniji koji mogu da se nađu kod nas na tržištu. Pogledaj Viewsonic koji ima te ekrane u sebi, pa bum koji je Belinea napravila od kako ih koristi. Da ne pričamo o Siemensu, HP i mnogim brendovima koji takođe imaju samo drukčiju plastiku od pomenutog. Pomenuti monitor u svojoj cenovnoj klasi nema premca, identičan njemu je PHILIPS 190S7, Viewsonic VA903B, Belinea 1905 S1... Dobar odziv, kontrast i osvetljenje. Najbolje je kupiti Vewsonic iako je najskuplji jer koristi Perfect Panel ekrane (već po tom perfiksu je jasno da Philips stoji iza svega) i nema bojazni od pojave mrtvih pixela, u garantnom roku je moguć samo neki subpixel koje retko kada i kad ih ima primetimo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.