Moraces da se izbacis malo vise za pravu stvar :), mali okvir :), zasto, ja imam kombinaciju dva monitora P2370 i Samsung 713N (4:3) ovaj P ima bas veliki okvir ali pravo da ti kazem ne smeta mi, cime se bavis :) ? Mozes li da ih iskrenes malo :) ?
Mozda malo da googlas pa koji su monitori najbolji za Eyefinity, posto su davno najavili proizvodjaci da ce bas zbog Eyefinity-a da izbace modele sa manjim okvirima :). Ali preporucujem ti da povecas budzet do 400 evra :).
:: Pozdrav :: :: Voleo bih da me neko posavetuje oko izbora monitora, specifikaicje su sledece :: :: 1. dva ista monitora : :: 2. ukupna cena oko 300-350 :: 3. DV :: 4. 24` :: 5. OVO JE BITNO - mali `bezel` odnosno okvir monitora (stajace 2 jedan do drugog :: :: Hvala na odgovorima
Samsung 2343NW. 23 inča, 2048x1152 rezolucija (veća radna površina od 1920x1200), oko 150 evra su, i tanki bezel imaju. Video sam na delu kako izgledaju u dual setupu i odlični su za rad.
DVI i 24 inča ćeš teško da nadješ za 300-350 evra... onaj Benq nije loš izbor, ali sa Samsungom imaš veću radnu površinu, pošto pretpostavljam da ti trebaju dva monitora za rad... Ako ih uzimaš za gaming ili nešto drugo onda Benq... __________________ Scourge of PCBerza
Nije los monitor, ima ga drugar. Ali posle god. dana vec se vide neki znaci :), nekako displej izgleda, kao da si pri vrhu prosuo kantu vode i boje kao da su pocele da se razlivaju. Ne znam da li je to izolovan slucaj, ali specifikacije monitora su ok.
Pozdrav!
:: Samsung 2343NW. 23 inča, 2048x1152 rezolucija (veća radna površina od 1920x1200), oko 150 evra su, i tanki bezel imaju. Video sam na delu kako izgledaju u dual setupu i odlični su za rad :: :: DVI i 24 inča ćeš teško da nadješ za 300-350 evra.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
@veelnev po meni viewsonic > benq, ali ne mogu da nađem nigde još informacija o ovom vs-u, neki review i sl...? teško mi je da ih uporedim.
@gile23 možda bih dobacio do 400e ako bi me nešto baš baš impresioniralo. bavim se web dizajnom tako da su monitori ugl. za grafičku obradu ali moraju da budu ii text friendly (kodiranje).
@raic dosta je 17 :) trenutni monitor - lg l225ws ima jako mali bezel - do 10mm rekao bih. super me je služio 3 godine i bez razmišljanja bih uzeo još jedan isti da se još uvek proizvode i da nije VGA.
@daum e ovo me je najviše zainteresovalo! u principu preferiram radnu površinu pre veličine dijagonale. dizajn im je super jednostavan, ok karakteristike... jedino što nema DVI ili mi se čini? inače spreman sam da uzmem ovo razlivanje boja o kojem gile23 priča kao pojedinačni slučaj...
:: :: @dau :: e ovo me je najviše zainteresovalo! u principu preferiram radnu površinu pre veličine dijagonale. dizajn im je super jednostavan, ok karakteristike... jedino što nema DVI ili mi se čini? inače spreman sam da uzmem ovo razlivanje boja o kojem gile23 priča kao pojedinačni slučaj.. ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.