Zna neko shta je V-mod..???Poshto mi je neko rekao da uradim V-mod na mojoj ploci ASUS M2N-E ....pa me zanima shta je to..i kako da ``otkljucam`` napone za DDR na ploci poshto je maximum trenutno samo na ovoj ploci 1.95 :( To je jedina mana ove ploce...ali zato radi mnogo drobo...Eto ....Pozdrav....
Vmod-VOLTAGE MOD Zavisi od ploce do ploce i razlicit je kod svakog proizvodjaca rama. Ako neznas sta je nemoj da diras,jer trba da budes prilicno strucan da ovrklokujes ram. Posle pojacavanja voltaze trebao bi ta menjas taktove ako ram nije stabilan. Savetujem ti da potrazis najstabilniji FSB bez pojacavanja voltaze memorije,narocito ako koristis Kingston ili PQI koje su veliki potrosaci i po difaltu na granici da izgore.
Interesuje me koliko koristis ovu plocu i kako se pokazala sto se tice stabilnosti na difolt podesavanjima, posto je nameravam kupiti. Jel pametno? Koju graficku vozis? (jeli ostatak konfiguracije gejmer, ili...?)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.