Bravo za rekordera. Ja sam igru presao dvadesetak puta...
02.01.2011. 16:00
status: user broj poruka: 10999
lagano, uzivajuci u svakoj sekundi. Godina 1998. Imao sam Pentium (233MHz) i kartu S3 Trio, Window$ 95. Zatim je usledio prvi PRAVI 3D naslov: Quake2, i razlog za upgrade na Voodoo akcererator (koji se koristio kao `3D dodatak` to jest, produzetak `2D` karte)...
Prva video igra (ne igrica) koju sam prašao na kompu, i to koristeći samo tastaturu. Možete zamisliti koje je to bilo paćenje, pa još za početnika, koji je tek kasnije otkrio opciju `Free Look`, pomoću koje se može igrati i pomoću miša.
Sam pičio na intel celeron mendocinu 300A overklokovanom sa 300 na 450MHz i karticom intel i740 8mb koju sam kasnije zamenio sa Voodoo 3 16MB :) ... a ta mašina beše the best bang for a buck u to vreme. procesor sam koristio 2 godine i prodao ga iako sam rekao da ću ga uramiti :)
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.