Na kojem mestu je ovaj proizvodjac po kartama mislim jer neki od najgorih ili prosek? Konkretno me interesuje ova karta jer daju 3g garancije pa bi je kupio ako nije neka dresina?
To jest, Inno3D, nekada Innovision. Tako-tako, znaju da uprskaju
02.01.2011. 02:21
status: user broj poruka: 10999
neku seriju i imaju IZRAZITO slabo organizovanu teh podrsku... Ipak, imajuci u vidu cinjenicu da su se svi proizvodjaci profuserisali (da ne kazem: prokinezili), u poslednjih nekoliko godina, uzimaj sta bilo i NADAJ se...
Lepo izgleda dok ne crkne ,salim se :))) Ako ti je ok cena a imas i 3g garanciju uzmi slobodno kao sto rece raic... AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s
WD Blue 320gb
Sky Star 2
:: Jel bolje da uzmem Leadtek ili ovog proizvodjaca? A sta znam lepo mi izgleda ne znam kakvo hladjenje ima.. :: :: ::
Nisi me skontao Mare, ako mene pitas treba sve to da preskoci. A daleko je Leadtek od onoga sto je nekad bio, plus jos sad i garancija nije vise 3 godine.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ja bih pre uzeo leadtek, ne znam zasto kolega svrstava njih ispod 3d-a, ja se ne bih slozio s tim.. :: :: :: :: Jel bolje da uzmem Leadtek ili ovog proizvodjaca? A sta znam lepo mi izgleda ne znam kakvo hladjenje ima.. :: :: :: :: :: ::
Nekada je taj Inno bio sinonim za mrtvu kartu, doba GF2/4 MX, (u prodaji i nisu imali Titanium modele, bar kod nas), svako koga sam znao, a kupio je to, crklo mu je.Ali rekao bih da je to sad sve isto...
Te kartice su bile dno, dna... A onda su godine beznadja ucinile svoje i sad su se te kartice odomacile i postale IN. Neko bi rekao nema bolje itd... ALI uvek je tu jedno ALI...
Posto vise ne postije imena iz tog doba koja su nesto znacila i pruzala zaista dobar kvalitet i brzinu u odnosu na konkurenciju i posto je sve postalo konfekcija tj pravi se u par fabrika a nazaovi robne marke lepe samo Nalepcnice na maske i nude par kablova vise u pakovanju same GK mozes da uzmes sta god ti je volja... jer je sve to isto sem sto se mozda neki proizvodjac odluci da umesto standardnog hladjenja nakaci na kartu neko malo pa recimo egzoticnije hladjenje a onda se `MASA` talambasa iznosi kako te kartice kidaju i sl...
Jedina razlika u karticama je u tome da li je sam GPU od probranih primeraka tj iz samog centra silikonskog vafera ili je sa krajeva, ali ne brini na karticama koje nisu top kao sto je HD6970 ili GTX580 su gotovo uvek oni primerci koji nisu iz sredine vafera... zato nemoj da brines sta kupujes jer uvek dobijas ono sto placas...
I da ASUS karte, ploce, zvucne i bilo sta drugo su malo precenjene... bez obzira sta ce drugi reci tako je...
ja preporucujem No 1 gigabyte No2 Asus No3 sve ostalo... Imao sam 8600gt gigabyte i nikad nikakav problem.Sada imam gtx260 i ok je.Drugovi svi redom imaju gigabyte ploce i nijedan problem.Meni je asus ploca i to zato sto nije imala ga 770 ud3p jbg :)))!Znaci gigabyte,znaci sony,znaci dell,znaci amd,znaci nvidia.Znaci preporucujem ono sto sam probao a ne tvrdim da su najbolji zato sto ih bas ja imam.Eto zao mi je sto nisam nasao tu 770 ud3p.Pruzi se jos malo i uzmi giga ud sa dva venta i mirno spavaj tj igraj. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
fyi nebitno ko je no1 ali ASUS je iznad Gigabyte-a sto se grafickih tice i tu nema price.. @ish - e ako nema 3god. onda je to druga prica, ne mogu da verujem da su i oni spali na 2god..
:: :: ja preporucujem No 1 gigabyte No2 Asus No3 sve ostalo... Imao sam 8600gt gigabyte i nikad nikakav problem.Sada imam gtx260 i ok je.Drugovi svi redom imaju gigabyte ploce i nijedan problem.Meni je asus ploca i to zato sto nije imala ga 770 ud3p jbg :)))!Znaci gigabyte,znaci sony,znaci dell,znaci amd,znaci nvidia.Znaci preporucujem ono sto sam probao a ne tvrdim da su najbolji zato sto ih bas ja imam.Eto zao mi je sto nisam nasao tu 770 ud3p.Pruzi se jos malo i uzmi giga ud sa dva venta i mirno spavaj tj igraj :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: WD Blue 320gb :: :: Sky Star ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: fyi nebitno ko je no1 ali ASUS je iznad Gigabyte-a sto se grafickih tice i tu nema price.. :: @ish - e ako nema 3god. onda je to druga prica, ne mogu da verujem da su i oni spali na 2god. :: :: :: :: :: :: ja preporucujem No 1 gigabyte No2 Asus No3 sve ostalo... Imao sam 8600gt gigabyte i nikad nikakav problem.Sada imam gtx260 i ok je.Drugovi svi redom imaju gigabyte ploce i nijedan problem.Meni je asus ploca i to zato sto nije imala ga 770 ud3p jbg :)))!Znaci gigabyte,znaci sony,znaci dell,znaci amd,znaci nvidia.Znaci preporucujem ono sto sam probao a ne tvrdim da su najbolji zato sto ih bas ja imam.Eto zao mi je sto nisam nasao tu 770 ud3p.Pruzi se jos malo i uzmi giga ud sa dva venta i mirno spavaj tj igraj :: :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: :: :: Gigabyte GTX 260O :: :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: :: :: WD Blue 320gb :: :: :: :: Sky Star :: ::
sto se tice BFG, i oni su prestali da proizvode graficke, tako da taj standard otpada.. dakle, eVGA i nVidia, a posle ASUS, pomenuo bih i MSi ali ne smem jer su relativno svezi u ovom nivou... sto se atija tice, naravno HIS u samom vrhu a ispod XFX, ASUS pa ostali.. postoje naravno mnoge firme za koje mi i ne znamo jer smo tu gde jesmo..
:: ako me pamcenje ne vara od sredine 2009 Leadtek je spao na 2-e godine :: :: A jedini standard su eVGa/BFG za zelene i HIS za crvene :: :: I to su jedine firme koje zaista jos uvek nude vrhunske komponente na svojim proizvodima :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: fyi nebitno ko je no1 ali ASUS je iznad Gigabyte-a sto se grafickih tice i tu nema price.. :: :: @ish - e ako nema 3god. onda je to druga prica, ne mogu da verujem da su i oni spali na 2god. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja preporucujem No 1 gigabyte No2 Asus No3 sve ostalo... Imao sam 8600gt gigabyte i nikad nikakav problem.Sada imam gtx260 i ok je.Drugovi svi redom imaju gigabyte ploce i nijedan problem.Meni je asus ploca i to zato sto nije imala ga 770 ud3p jbg :)))!Znaci gigabyte,znaci sony,znaci dell,znaci amd,znaci nvidia.Znaci preporucujem ono sto sam probao a ne tvrdim da su najbolji zato sto ih bas ja imam.Eto zao mi je sto nisam nasao tu 770 ud3p.Pruzi se jos malo i uzmi giga ud sa dva venta i mirno spavaj tj igraj :: :: :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: :: :: :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: :: :: :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: :: :: :: :: Gigabyte GTX 260O :: :: :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: :: :: :: :: WD Blue 320gb :: :: :: :: :: :: Sky Star :: :: ::
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
keep your head up legs closed eyes open
:: sto se tice BFG, i oni su prestali da proizvode graficke, tako da taj standard otpada.. dakle, eVGA i nVidia, a posle ASUS, pomenuo bih i MSi ali ne smem jer su relativno svezi u ovom nivou... sto se atija tice, naravno HIS u samom vrhu a ispod XFX, ASUS pa ostali.. postoje naravno mnoge firme za koje mi i ne znamo jer smo tu gde jesmo. :: :: :: :: ako me pamcenje ne vara od sredine 2009 Leadtek je spao na 2-e godine :: :: :: :: A jedini standard su eVGa/BFG za zelene i HIS za crvene :: :: :: :: I to su jedine firme koje zaista jos uvek nude vrhunske komponente na svojim proizvodima :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://spedr.com/4tb3 :: :: :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: fyi nebitno ko je no1 ali ASUS je iznad Gigabyte-a sto se grafickih tice i tu nema price.. :: :: :: @ish - e ako nema 3god. onda je to druga prica, ne mogu da verujem da su i oni spali na 2god. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja preporucujem No 1 gigabyte No2 Asus No3 sve ostalo... Imao sam 8600gt gigabyte i nikad nikakav problem.Sada imam gtx260 i ok je.Drugovi svi redom imaju gigabyte ploce i nijedan problem.Meni je asus ploca i to zato sto nije imala ga 770 ud3p jbg :)))!Znaci gigabyte,znaci sony,znaci dell,znaci amd,znaci nvidia.Znaci preporucujem ono sto sam probao a ne tvrdim da su najbolji zato sto ih bas ja imam.Eto zao mi je sto nisam nasao tu 770 ud3p.Pruzi se jos malo i uzmi giga ud sa dva venta i mirno spavaj tj igraj :: :: :: :: AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stoc :: :: :: :: :: :: :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: :: :: :: :: :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: :: :: :: :: :: :: Gigabyte GTX 260O :: :: :: :: 684/1368/2200 121gb/s :: :: :: :: :: :: :: :: WD Blue 320gb :: :: :: :: :: :: :: :: Sky Star :: :: :: ::
Kao i kineska ekonomija, u napretku su. Oni su još jedan dokaz kako najgori proizvođači, ako uspeju da exploatisanjem radnika i muvanjem sa porezima i donacijama država iz kojih su - održe najmanju cenu na tržištu uz masovnu proizvodnju - pobeđuju na duge staze. Zato LG i dalje štancuje optičke drajviće, a TEAC ne a i plextor je prolupao, zato nema nekada neprevaziđenih proizvođača grafičkih čipova i kartica, pa je nvidija neki pojam a firma koju je progutala je za nju bila babaroga, itd. itd... Tako i ovi dno-dnaši. Smešno je jedino, kada ih neko proglasi za super ili konza... to je čista konfekcija, budeš malo blesav (uzdaš se u sreću) i garanciju i ako je dobra cena - kupiš i trpiš.
Nekome smeta neome ne, ja ne drzim duze od godinu i po, dve graficku meni je ta garanciaj dovoljna. A prodace se uz dobru cenu i bez garancije kasnije.
:: iako ga nisam imao, ali ih malo jebe 2 godine agrancije :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
Pa za istu ovu ASUS ili MSI kartu treba dodati joc citavih, od prilike 4k din. e zato spominjem ove proizvodjace... a plus daju 3g garancije za razliku od leadteka, gainwarda i tih nazovi losijih proizvodjaca.
nisu bez razloga ASUS u MSi skuplji, neko gleda sto jeftinije da prodje, nisu mu bitne neke stvari, a neko jednostavno voli da za svoje pare dobija najbolji kvalitet, bar sto se kod nas moze naci, i to je otprilike to...
:: Pa za istu ovu ASUS ili MSI kartu treba dodati joc citavih, od prilike 4k din. e zato spominjem ove proizvodjace... a plus daju 3g garancije za razliku od leadteka, gainwarda i tih nazovi losijih proizvodjaca :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.