Ploca je MS 945PL Neo3 i 805 Dual Core 2.66/2mb /533 2x2gb DDR2 800. Komp nece da upali sa njom ( prethonda graficka MSI 1300) samo upali ventilaotre i blinka na tastatura ali slika na monitor nece i nece da se cuje bip. Napajanje je 420 wait sad tacno neznam koje marke. Sa predtohodnom grafickom komp pali bez porblema! Upadejtovao sam bios-a i isto se ponasa.
Povezao sam. Npajanje nema direktno za graficku kartu pa sam uzeo nastavak i nece. Porboa 3 nastavka reko da neki nije u redu. Jedino mi da ostaje da sa mog kompa probam jace napanje.
Uzeo sam prvo izvadio iz mog kompa napajanje chiftec 550 wati ubacio u njegov komp i probao sa njegovom grafickom i nece da upali i dalje. Stavio sam moju graficku 4870 1gb ddr 5 sa njom bez problma pali. A probao sam njegovu graficku 5750 na moj komp radi bez problema jedino ko ova graficka ne mzoe da radi na ovoj ploci.
Komp nije moj! Drugar juce uzeo graficku jer na staroj iskocio cooler napojle od prljasvsine i pregrava mu se bez ventilatora i zakiva komp i restuje se. Predlozish mu koju rgaficku da uzme do 11-12k. Sad posto nece da radi lepo da odnese gde je kupio pa nek oni razbijau malo glavu za to su placeni ja reko da ne nosi komp u servis sta graficka ko grafikca izvadis stavis novu, instaliras drajver ako je do biosa updaet biosa na ploci ili na kraju neko mozda zna na forumu ali ce izgleda bas morati da nosi. Sta da se radi.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.