Uzeo sam pre neko veče ovaj monitor kao neispravan i pokušavam da otkrijem šta je problem.
Naime, ne jedno dugme ne funkcioniše na njemu osim nekog koje kalibriše white balance, a i to radi ponekad. Na netu sam našao da postoji neki shortcut na tasterima koji blokira pristup OSD-u, ali čim pritisnem tu kombinaciju, on se zaključa. Kad god ponovim, i dalje je zaključan. Malope je prikazao da je otključan, ali ne reaguje i dalje ni jedan taster, a nije ga moguće ni ugasiti na dugme. Ima li ko iskustva sa ovim, ili da mi prosledi kontakt nekoga ko bi mogao ovo da reši.
Press the {「」} and the {「Menu」} buttons simultaneously to enable the Function Key Lock. When the Function Key Lock is enabled, only the Power button is active. Press the {「」} and the {「Menu」} buttons simultaneously again to unlock the function keys. Srecno:) evo za svaki slucaj: http://bitshare.com/files/ss0tnaue/HW173_UM_EN.pdf.html //moj up//
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.