Konkretno mislim na graficku karticu HIS Excalibur ATi Radeon 9600 Pro 128bit / 128MB AGP 8x (Hyundai/Hynix SD-R DDR 4ns, pasivno hladjenje 400MHz/400MHz, G-luxon elektrolit, crveni PCBi)??? Znam da su ranije pravili OK ploce i imaju dobre IceQ serije grafika. Zanima me sta milite o ovoj gorenavedenoj (kvalitet izrade, performanse, stabilnost, trajnost...)
ali ko i sa svim 9600pro nemoj da mislis da ces dobiti cudo, mnogo bolje od recimo gf 5200, ali tek da sljaka tek onako a da se ne gusi toliko, dok ne kupis recimo 7300gt nista nisi uradio
A sto se tice teze da je bolja od 5200 to je tacno... MNOOOGO je bolja od 5200, to ti je kartica u klasi 5600, samo jaca i od nje. Preporucena cena za tog HISa ti je do 45 evra.
nije neka kartica,imao sam je i nije me bas odusevila ,to ti je neki slab model 9600pro 400mhz memorija i ne moze preko toga.nemoj da dajes preko 40eur ne vredi vise.ako trazis neku 9600 gledaj da ima memoriju na 600mhz.inace ta kartica mislim da je najeftinija u hellas-u
Covek lepo pita kakva je odredjena graficka, a svi daju neki drugi predlog, pitanje za `ukimafija` lik ima AGP a ti mu preporucis PCI-E, posto se razumes koja je najbolja AGP kartica na trzistu?
Sve zavisi koju si graficku imao pre toga, ako si imao 9550GE osetices veo malu razliku ali ako si ima nesto slabije odnosno siromasne 128MB (9250, 9520 itd.) odusevices se...pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.