Sto se lepote tice jedan je od lepsih no o ukusima se ne vredi raspravljati... Meni su recimo najruznjije nove serije Samsung monitora ono 220t 240t itd...
Za pare koje traze za njega buduci da je 24` on je vise nego dobar ali generalno nije to to...
mala ispravka, monitor ima odziv 2ms. Verzija G2420HDB ima 5ms i nema HDMI, platio sam je 19000dinara pre sedam dana. Monitor je dobar i pravih je 24`. Nemam zamerke, jedino shto ceh trebati da doplatish za dvi ili hdmi kabal jer se ne dobija u paketu sa monitorom.
Pazi kad kupujes. Ja sam moj uzeo u Emmi-u pre mesec dana i probija mi svetlost na ivicama samo tako...ste se tice ostalih parametara slike, nisam neki ekspert, ali je ok. U isto vreme je moj brat uzeo takodje BenQ G2420HD, ja mislim u Win Win-u, i nema probijanja. Pretpostavljam da je meni zapao los komad.
Ovih dana bas planiram da uzmem neki jeftiniji 24` monitor. Sirok je izbor, ali definitivni best buy modeli su Benq G2420HD ili G2420HDBL. Iskreno nesto se kanim da uzmem LED varijantu, ali ako nije radikalno bolja slika od HD verzije onda cu uzeti HD, jer ima HDMI ulaz, sto mi je jako bitno zbog Bluray playera.
Ne treba da se obazires mnogo komentarima, tj da je los monitor, ukusi su razliciti. Ovde je jako bitno kupiti monitor sa DVI ulazom, a ostalo su uglavnom finese. Vidjao sam i bolje monitore tih dijagonala, ili malo manje, ali za ove pare tesko da mozes da nadjes nesto isplativije. U svakom slucaju javi sta si uradio, okaci slike, i utiske.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.