ajde nek mi neko kaze sta je green edition!!! naso sam gainward 9800GT Green Edition 512/256 ...6000din... e sad...neznam sta mu je taj green edition!!!??? nesto mi tu smrdi!!!!
Beži od nje sve i da ti je daju džabe sem ako nemaš kvalitetno napajanje od bar 600W i nije ti žao da ti kartica bez opterećenja vuče blizu 200W a pod opterećenjem preko 300W za, relativno, prosečne performanse. Pozdrav!
Ima još jedna zlokobnija naznaka prevoda tog Green editiona... osim što se radi o čipovima koji ne mogu da izdrže normalne i kloknute frekvencije, pa su ih downklokovali, velika je šansa da je kompletna kartica napravljena lemovima BEZ olova u leguri, i ko zna kakve još improvizacije da bi se namirili ekološki standardi - drugim rečima, njesra samo takvo. To je uzrok mnogih hladnih lemova i što se nvidija čipovi više nalaze u rernama od prasećine.
Ja ti rekoh moje mišljenje al` evo da malo preformulišem, ako te ne zanima DX11, velika potrošnja, još veće grejanje, verovatno i jaka cena onda uzimaj bez razmišljanja! Pozdrav!
:: :: :: Asus EN9800GX2 1GB DDR3 e pa ljudi ...sta kazete na ovu??? lc 6650gp3 V2.3 bi vuklo tu kartu zar ne??? igro bi igrice na njoj???
Šta će ti to čudo od karte? Prvo što je matora, drugo troši više od TA peći, a verovatno se i isto toliko greje. Skupi pare za neku čestitu DirectX 11 kartu. Kreni kod AMD-a (ATi-ja) od 5750, a kod nVidije sa GTS450. Matore karte sa oznakama trkačkih automobila zaobiđi, ma koliko im cena bila povoljna.
Jos su te najjeftinije Gainwardove najcesce reparirane sa 1 god. garancije, zaobidji to kao i GX2 i uzmi ko sto covek rece barem 5750 ili GTS450 imas ih nove vec od 9000 din u emmiju.
Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston DDR2 800, Asus EN9800GT OCed, WD 500GB + Samsung F1 1TB, CM Elite 332, Thermaltake 400W
http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=32137&forid=12&katid=2 ova tema je vezana za ovu...radi se o tome sto imam gt220 i uopio sam je i ocu neku jeftiniju polovnu...budzet je ne vise od 6-7k! ali momci pala je odluka... uzecu ovu http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=GDvjPrebl9MEccVh sta mislite...znam da bi mogao uzeti radeona za nesto malo vise para ali tih para mi nema!!! :D inace ljubitelj sam pre ati-ja nego nvidie ali sta je tu je...Glavno pitanje je bilo da li cu videt razliku kad predjem sa gt220 na 9800gt! pozzz
Itekako ces videti razliku, ja imam slicnu kartu - odlicno se klokuje ali se zbog glupog glaciator kulera malo vise greje. Ako bas nemas para kupi je samo gledaj da joj je barem nesto ostalo garancije. Pisi koliko ti traze, mozda bi ti ja prodao moju imam jos skoro godinu dana garancije.
Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston DDR2 800, Asus EN9800GT OCed, WD 500GB + Samsung F1 1TB, CM Elite 332, Thermaltake 400W
e pa...siguran sam da sam dobar izbor napravio...imam 18incha monitor tako da cu se naigrati sa njom...inace :D ne da sam dobro proso...naso sam sa godinu i po dana garancije za 6500din.sutra mi salje lik!!! :D
Moze za 5500 + PTT, karta je ista kao sa slike samo hybridpower (nebrini nije green). Kloknuta je u biosu na 700/2200 a default je 600/1800. Moze i malo vise ali nisam hteo zbog grejanja. Garancija je do 17.SEP.2011. Imam i original kutiju. Ako te interesuje posalji mi mejl, nema smisla da se ovde dogovaramo.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.