Pre minut surfujem netom, tj. ceprkam po PC Berzi, i odjednom pojavi mi se u sekundi neka cudna slika i OS mi promeni temu. Znaci, sve samo od sebe ! Onda, komp je poceo da se opterecuje, grafa se zagreva, CPU takodje, a nijedan program nije aktiviran. WTF?! Razmisljam se, koj mi je k****, da nije od piva kojeg smo se ortaci i ja danas razvalili. Ma nije sigurno. Jedino sto mi je palo na pamet jeste da resetujem PC, i evo sada, radi ok.
Ovo mi se prvi put u zivotu desilo, cudniju stvar nisam video. Sta moze da bude? Da nije neki gremlin resio da ceprka po mom kompu?
Imam informaciju da je upravo pre nekoliko trenutaka NLO primecen iznad Srbistana, moguce da si bio zrtva bliskog susreta .)
:: Pre minut surfujem netom, tj. ceprkam po PC Berzi, i odjednom pojavi mi se u sekundi neka cudna slika i OS mi promeni temu. Znaci, sve samo od sebe ! Onda, komp je poceo da se opterecuje, grafa se zagreva, CPU takodje, a nijedan program nije aktiviran. WTF?! Razmisljam se, koj mi je k****, da nije od piva kojeg smo se ortaci i ja danas razvalili. Ma nije sigurno. Jedino sto mi je palo na pamet jeste da resetujem PC, i evo sada, radi ok :: :: Ovo mi se prvi put u zivotu desilo, cudniju stvar nisam video. Sta moze da bude? Da nije neki gremlin resio da ceprka po mom kompu? :: :: CPU-Z Validator :http://spedr.com/4cf3 :: GPU-Z Validator :http://spedr.com/4ff4r
Nisam mogao detaljno da je vidim, pojavila se samo u jednoj sekundi, pre nego sto se tema promenila u basic.
Koliko sam uspeo da vidim, jedan deo ekrana je bio crn, a ostalo je bilo u tackicama ili normalno, kao sto i treba da bude. Ali, to je bilo samo na sekundu, tako da ne mogu sa sigurnoscu da potvrdim kakva je tacno bila slika.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.