Treba mi mala usluga... Imam ASUS 3650HD karticu i hocu da je povezem sa TV-om e sad na kartici imam 2xDVI i jedan S-VIDEO i imam kabl koji sam dobio uz nju S-VIDEO ulaz za karticu i izlaz tri muska cinca zeleni plavi i crveni a, u TV-u imam ulaze za S-VIDEO i cinceve sad mi vi recite kako da resim to mislim da sam vam sve objasnio..... Hvala unapred ! :)
Kompozitna veza sa starijim televizorima je rešenje koji funkcioniše u 95% slučajeva.
Dakle najbolji je da nađeš / kupiš prelaz za karticu koji pretvara taj tvoj S-Video out u Composite Out (žuti činč). Kada dobiješ činč, ideš do činč Video In ulaza u TV-u.
Ako se dobro sećam, 3650 ima 7-pinski S-Video na kartici, prema tome, tebi treba:
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.