Na slikama možemo videti da Vapor Chaber ustvari predstavlja klasičan „heatsink` koji se sastoji od velikog broja aluminijumskih listova u kombinaciji sa bakarnim podnožjem koje naleže direktno na heatspreader koji prekriva sam GPU. Prilično jednostavno i krajnje efikasno rešenje.
Vapor chamber je unutar podnožja, a ne marketing...
Kako mislis unutar podnozja, izguglaj malo sta je parna komora i ko je patentirao istu... Nema greske .)
:: Neka hvala, čekaću Asusa.. :: :: Plus su grešku napravili.. :: :: Na slikama možemo videti da Vapor Chaber ustvari predstavlja klasičan „heatsink` koji se sastoji od velikog broja aluminijumskih listova u kombinaciji sa bakarnim podnožjem koje naleže direktno na heatspreader koji prekriva sam GPU. Prilično jednostavno i krajnje efikasno rešenje. :: :: Vapor chamber je unutar podnožja, a ne marketing.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Oću reći marketing :) Asus, Asus, Asus, pa Asus... aman Daume, sve kartice su referentne, pravljene u istim fabrikama (možda je baš ovaj Leadtek sklapan u Asusovoj), sa istim komponentama, jedino se nalepnice razlikuju...
Puno puta se više plaća ime nego kvalitet. Taj popljuvani MSI pravi bolje kartice od Asus-a - zapravo, zadnje 2~3 generacije MSI pravi generalno najbolje kartice... Ali džabe kad ne piše Asus ili evga na njima...
LEADTEK je vise nego dobar brand za grafiku.. isto 3god. sta fali
:: Neka hvala, čekaću Asusa.. :: :: Plus su grešku napravili.. :: :: Na slikama možemo videti da Vapor Chaber ustvari predstavlja klasičan „heatsink` koji se sastoji od velikog broja aluminijumskih listova u kombinaciji sa bakarnim podnožjem koje naleže direktno na heatspreader koji prekriva sam GPU. Prilično jednostavno i krajnje efikasno rešenje. :: :: Vapor chamber je unutar podnožja, a ne marketing.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
E,debilniju ideju nisam skoro video. Inace kartica je `must have` Zamerio bih ekipi sa sekire jedino za grafikone tj pozicije kartica rotiraju cas je 570 gore u sledecem grafikonu dole,pa je opet vrate gore (ako ste me razumeli)
:: De nadjose da stave kola kao nalepnicu, ko da ce neko dete od 6 godina da se igra sa tim ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.