:: ...ako se dobro secam, ti monitori se sklapaju kod nas. Ja bih to zaobisao.. :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 6870 1G :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
AOC je povelika firma, brend TPV electroncs-a, koji je opet jedan od najvećih proizvođača panela/monitora. S obzirom da imaju uvoznika u Srbiji, koji ih jelte uvozi odnekud, teško da se sklapaju kod nas. Ja sam u životu video 2-3 komada i imali su vrlo prijatnu sliku, i vrlo lep dizajn. Na ono malo testova što ima, takođe su vrlo dobro prolazili (npr. u Hrvatskoj su prilično popularni).
Ne znam za taj model konkretno, ali kao i za svaki monitor važi isto: moraš da odeš i pogledaš ga uživo, vidiš da li ti odgovara i kakva je slika. Ako ti odgovara, kupuj, pogotovo kad ima dobru garanciju - jer što se kvaliteta tiče, razlike između ovih većih proizvođača su, trenutno, statističke prirode...
P.S. Kamo lepe sreće da ima nekog hardvera da se sklapa kod nas, makar bio i krš. Imali smo jedan pokušaj... Xelo..BlueStar...Bitstar ili kako beše. Brzo su propali... A i bili su baš krš :(
:: ...ako se dobro secam, ti monitori se sklapaju kod nas. Ja bih to zaobisao.. :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 6870 1G :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
Koliko znam, pre 5 godina se prichalo da se i Samsung monitori, u to vreme 710n mislim i druge serije, pakuju u Arilju. I oni sivi Samsung crt televizori, shto dan da nas rade a masovno su prodavani, su isti sluchaj, Bosna ili tako neshto. Samo jedan AOC sam video, to je bio neki otakov crt koji je bio ok. Al to je crt a lcd sam video u radnji ali nisam zagledao. Jbg. Ako nemash predrasuda prema brendu kao ja, kupi, uostalom, mora da ga kupuju ljudi zbog cene ali takvi ljudi ne posecuju forume i pcberze.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: Ja za to prvi put čujem... ? :: http://www.aoc.com :: http://www.aoc-europe.com/en/home.htm :: :: AOC je povelika firma, brend TPV electroncs-a, koji je opet jedan od najvećih proizvođača panela/monitora. S obzirom da imaju uvoznika u Srbiji, koji ih jelte uvozi odnekud, teško da se sklapaju kod nas. Ja sam u životu video 2-3 komada i imali su vrlo prijatnu sliku, i vrlo lep dizajn. Na ono malo testova što ima, takođe su vrlo dobro prolazili (npr. u Hrvatskoj su prilično popularni). :: :: Ne znam za taj model konkretno, ali kao i za svaki monitor važi isto: moraš da odeš i pogledaš ga uživo, vidiš da li ti odgovara i kakva je slika. Ako ti odgovara, kupuj, pogotovo kad ima dobru garanciju - jer što se kvaliteta tiče, razlike između ovih većih proizvođača su, trenutno, statističke prirode.. :: :: :: P.S. Kamo lepe sreće da ima nekog hardvera da se sklapa kod nas, makar bio i krš. Imali smo jedan pokušaj... Xelo..BlueStar...Bitstar ili kako beše. Brzo su propali... A i bili su baš krš : :: :: :: ...ako se dobro secam, ti monitori se sklapaju kod nas. Ja bih to zaobisao.. :: :: Pozz.. :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: AMD Phenom II 955 B :: :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: :: AMD 6870 1G :: :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: :: 2x 320GB SATA II RAID :: :: 1x 750GB SATA I :: :: SB Live 5.1 Digita :: :: Corsair 750T :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.