jel ima smisla, tj vredi li, davati 30e vise za msi?? NISAM SIGURAN da cu da klokujem jer licno mislim da za tim nema nesto ni potrebe, jer ako se ja sit naigra sa gts250, sta cu tek sad sa ovom da radim? :-D ali naravno, klok nikad nije na odmet.. :-)
nema potrebe za skupljom varijantom ali kao gledam da je twin hladjenje jer mi buka krucijalan faktor.. a racunam ako je twin da bolje hladi, a ako je temperatura manja logicno da se kuleri manje vrte... mislim, kapirate poentu?? :-D
Možeš da klokuješ bilo koju, talon attack daje samo tih nekih dodatnih desetak posto nad većinom modela a 460 uglavnom nema problema sa grejanjem i bukom.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
da bacas 30e.Gigabajt ima dva venta.Ja bih isao na gigabajt!Zale se na 6850,tu su kiksnuli ali su po meni No1 da ponovim po 100- ti put.Imas 3g garanciju i sta te boli dal ce da crkne.Tako i za sve ostale koji daju 3g garancije! AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
sasavim dobra kartica, nije sampion hladjenja i OC-a ali 850Mhz na def naponu sa minimalnim zagravanjem 77C u igrama i 85C u furmarku...zadovoljan sam.
:: Ima ga dautovic i kaže da je dobar, 3g garancije. Samo nemoj Palit, loše hlađenje :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ako je tako, gainward? posto je on najjeftiniji :: :: ::
da ce padne najjeftinija od 1gb.. jbg treba da dam i ovu moju gts250, ne bi mnogo da vadim dodatno iz dzepa, a mislim da cu simpaticno da prodjem ako idem na nekog gainwarda.. u svakom slucaju, hvala na odgovorima..
Pa brate to ti je najpametnije!Zasto da bacas pare!Svaki stock cooler ce da odradi posao a chip je chip,svugde isti.Jedina razlika je OC potencijal (VID GPU-a) . Kriza,treba stedeti. Tako i uradi.30 Eur + sto bi dodao mozes neki HDD od 500GB da uzmes.Neki dan sam gledao neotpakovan Hitachi za 30 eur!Mislim poenta je jasna.Pozz.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.