Sta bre nije? oko 130 je nova, a predlazete mu da da 120 za polovnu? Ajde da nema gde da se nadje pa kao ok, al ovako, svakako bih na 120 dodao jos 10ak evra i kupio novu. Evo link
Lako je palamuditi sa viškom `činjenica`... npr. možda te najjeftinije verzije 460 u stvari nema na stanju. A onda se priča menja. Dalje, sve te nove kartice će uskoro dobiti po pi*ci impuls u iznosu od 10% u plusu, od nama drage, i neizbežne grupe pedera zvane Vladislav-Vlad Drakul. Onda, AKO JE DOTIČNA ISPRAVNA, ili, ako se samo dokaže da je prodavac bio u neku ruku blesaw a u drugu još više, - ne da treba da se udara nogom u buljarice, nego i mi da ga udarimo po jedared, sve od sreće. Momče, vidim ti si čovek na svom mestu.... čestitamo i u veselju da se naigraš. Još ako imaš Athlona II x3, ne da si sklepao best-buy-performance, nego....
Mozda nisam u toku. Imam Phenom II 955 Be, i uzeo sam vendetu 2, sa njom na 3,9ghz lagano, Ja mislim da je to za mene extra,nisam neki igrac, odigram sve po malio,uzeo sam Gtx 460, a sa ati 4830 sam igrao vise nego extra, ne znam razlog zbog kog sam presao na na gtx 460. Ali Gtx 460 za 95e, me je privuklo.
Sa tim procesorom na 3,9 ima da rokas svaku grafiku trenutno koja postoji. Ako ti nije dobar, rado bih da menjamo platforme .)
Gtx 460 je odlicna karta i dvoglavi procesor na toj frekvenciji predstavlja Overkil za kartul.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 6850 1Gb, Windforce
:: Mozda nisam u toku. Imam Phenom II 955 Be, i uzeo sam vendetu 2, sa njom na 3,9ghz lagano, Ja mislim da je to za mene extra,nisam neki igrac, odigram sve po malio,uzeo sam Gtx 460, a sa ati 4830 sam igrao vise nego extra, ne znam razlog zbog kog sam presao na na gtx 460. Ali Gtx 460 za 95e, me je privuklo :: :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendet :: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: 1TB WD :: Saphire 4830 @ 700Mh :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558 :: ::
Niste me razumeli,955 je meni extra,nego neko je rekao da jos ako imam Athlon II x3 otkljucan u X4 da sam citiram `sklepao best-buy-performance,` na to sam odgovorio da nisam bas toliko srecan.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.