Imam 8800 GT Palit. Sada vidim po oglasima da ima dosta jeftinih a solidnih kartica. Potrosio bih cca 100 eura +- 20. Vidim da ima 4890 ATI RAdeon i GTX 280 za te pare. Koje je isplativiji uzeti.Napajanje imam dosta dobar Chieftec 750W. Ostalo je: E8400 i par hardova.+ standard. Hvala unapred.
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.3 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 915 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Da sam znao j..... ga :: Pa ima samo 4890 i GTX 280. :: Samo neznam koju od ove dve? Sta kaze iskustvo????? :: :: p.s meni je svejedno dali je nv ili A
GTX 460 768 MB - zanimljivo. Gde ga ima za 130 E. Ja ga nalazim sve iznad 150. Jel ta bolja od ove dve? i dali je dobra za 22` monitor. Mislim ove imaju po 1 GB Ram-a i 256 bitni su a ovaj je 192 bitan. Jel to bitno za pomenuti monitor za rez, 1680x1050?
Ima u Viphouse gainward za te pare, dobra karta, 3 godine garancije.
Nemoj da se obazireš mnogo na bite i gigabajte, karta em je nešto jača u normalnim rezolucijama em manje troši i greje se, em ćeš bolje da je prodaš kad ti dojadi.
Hvala raicu. Sada sam gledao na njihovom sajtu ima ga za ravno 14 K din. Valjda ce mi matorci dati jos koju kintu..... sve vise se naginjem toj varijanti - 460/768 Po ovim testovima ne zaostaje puno za verzijom od 1 GB, a u ceni bogami 7K din je razlika.
ctrl da znas da i ta zamisao mi je prosao kroz glavu !!!!
Bemliga, kako gde, do 1080p ili jeste ili su tu negde. Manje bitna stvar ionako jer je u svakom slučaju bolja opcija, da ne pominjemo da je dobiješ novu i neizdrndanu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.