pozz, monitor je LG FLATRON L1810B , i ima 2 USB prikljucka sa strane i jedan prikljucak koji stvarno nemam pojma kako se zove... e sad, kad prikljucim usb flash ili tastaturu na bilo koji od ta dva prikljucka komp nereaguje...znaci da nisu prikljucena!!! zar ne??? kako da osposoim ta 2 USB na monitoru???ima li neki kabal ili???
Ne kupuj na pamet, prvo proveri da li imaš takav konektor na monitoru, ne bi me iznenadilo da je uz taj monitor došao neki specifičan kabl koji ide ka računaru na USB za napajanje tih portova na monitoru.
e nemogu da nadjem neku sliku tog tipa...nmvz...ako se nevaram takav kabal ide i u printere??? mislim da imam negde zabacen takav kabal...videcu ako pase-extra...
Tako je, u printere ide. Samo ako potpuno odgovara bodi!
:: e nemogu da nadjem neku sliku tog tipa...nmvz...ako se nevaram takav kabal ide i u printere??? mislim da imam negde zabacen takav kabal...videcu ako pase-extra...
e...sad...nabavio sam ga...ali kad ga prikljucim komp se zapuca... ima li ko ideju sta moze da bude??? trazio sam drajvere, i nema nikakvog drajvera za monitor...nznm!!!
Pokusaj da podignes win i tek onda prikljuci taj USB kabel.Ne trebaju ti nikakvi drajveri, jer za obican HUB vec postoje u svakom win-u.Drajveri za monitor nemaju nikakve veze sa tim HUB-om.Ako ti i tako blokira comp, onda je velika verovatnoca da je neispravan.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: e...sad...nabavio sam ga...ali kad ga prikljucim komp se zapuca... ima li ko ideju sta moze da bude??? trazio sam drajvere, i nema nikakvog drajvera za monitor...nznm!!!
Ne moras da kupujes drugi, nek ti neko unimerom ispita taj kabel, mala je verovatnoca da je u kratkom spoju, a ako mu fali neki pin, nece blokirati racunar, nego nece prepoznati HUB tj. pojavice se poruka `USB not recognized`, tako da je najverovatnije sam HUB neispravan. Ako nista ne uspes da resis, onda, ako ti je bas neophodan USB blizu tastature/monitora, uzmes novi USB HUB i USB produzni kabel i resio si problem.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: e pa nece nikako da radi...a sad kad razmislim lako moguce da taj kabal je star i mislim da je neispravan...uzecu novi pa cu probat!!!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.