Na poslu imamo gomilu viewsonic CRT monitora od kojih neki nisu godinama uigaseni. Ono Samsunga sto je bilo ili je pocrkalo ili se toliko zamutilo da se nista ne vidi dok ovi drugi rade savrseno. E sad jeste da su to CRT monitori ali... A i neko mi je davno rekao da su Viewsonic monitori prvo nosili natpis NOKIA pa su zbog neke pravne zavrzlame morali da promene ime. Po meni uzmi bez razmisljanja viewsonic
Imao sam Viewsonic VA2231wa i odlichan je. Zamenio sam ga za Asus 24` od koga je bolji, a Asusa gledam da zamenim jer me razocharao ili sam navikao na Viewsonic koji je bio extra. Poshto je Viewsonic 24` sa dvi dosta skuplji, preskochi cu ga i uzeti neshto drugo. Vec sam dosta pitao u vezi sa tim na ovom forumu. Uzmi Viewsonic, slobodno, pa javi utiske.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: mislio sam kao firma dal je po kvalitetu u rangu nekih vecih mark :: ::
radi se o modelu VIEWSONIC VA2231wa u stvari to je 21.5` trenutno imam samsung 19` `kockasti` koji mi radi evo vec 6god ni jedan mrtav pixen niti ostali problemi. sto se tice novog monitora izgled mi je ok pa zato pitam dal je neko imao problema sa tom markom. da ne bude da trcim pred rudu :)
verujem da je reč o Viewsonic VA2213wa.. ja ga imam na drugom računaru i radi za sve pare.. super monitor za te pare, ni ne vidim neke razlike između njega i jačeg modela VX2433mw... 3 godine garancije na mrtav pixel, šta reći..
Jesi li taj vx24 probao na dvi ili vga? Ima li tu razlike? e, drz` da ti ga nabijem!
:: verujem da je reč o Viewsonic VA2213wa.. ja ga imam na drugom računaru i radi za sve pare.. super monitor za te pare, ni ne vidim neke razlike između njega i jačeg modela VX2433mw... 3 godine garancije na mrtav pixel, šta reći. :: ::
VS je nekada vazio za profi firmu i bili su poznati po svojoj P liniji proizvoda. U danasnje vreme spadaju u bolje proizvodjace monitora u svakom segmentu. U svakoj kategoriju su za nijansu bolji od konkurencije, po prihvatljivoj ceni. Dakle, svaki model VS je za nijansu bolji i kvalitetniji od odgovarajuceg Samsung modela. Vazan faktor neka ti bude i zero tolerancija na mrtve piksele tri godine.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.