sumnjam da ce cene u srbiji pasti da bi sa pdv-om ostale na istome nakon nove godine...pa zasto ne bi drali kad mogu ?!? i ja gledam da ubodem nesto pre PDV-a.. a i hardware neki
Zato što će ukupna prodaja u Serbistanu biti na nivou kvarta ili predgrađa npr. Frankfurta, Birminghema, Rotterdama... a to je jako bitno da se podmiri.... jednostavno kod nas nema para pa ni dovoljno zainteresovanih za skuplje kartice. Zabole ih qitojko i za Serbistan i za funboys odavde, jer, zajedno, predstavljaju (predstavljamo) sirotinjsku zajednicu.
Ima, uvoze se, ali u količinama na kašičicu. Svakim sledećim uvozom te kartice će biti jeftinije pa uvoznici ne naručuju velike količine da se ne bi zarobili istim ukoliko se ne prodaju na vreme. Veliki su gubici. Sećam se vremena dok sam radio u ANetu (pre nekih 8 godina) gde sam gledao kako komercijalista poručuje grafike: 500 komada ati 9200, 500 komada GF4 i 3 grafike ATI 8500 (koje su tada koštale oko 350-400€)
nisu tako ceste ni u svetu, jer je nVidia izbacila karte na kasicicu samo da bi imala najbrzu kartu. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.