ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Ima u atomu ASUS za 18,000, em nema nikakvih problema s njim em se potvrđeno klokuje najbolje od svih 6850. Ranije dok je bio 19k bilo je na granici dobrog ukusa, sad je odlična cena.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Mislim da je sada bolja kupovina, jeftiniji je čak od gigabyte oc a ko zna da li su plavci sredili onaj crysis problem. Toxic je već neukusno skup a ima i dve godine garancije.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Sutra mi stize Gigabyte 6850, posto je vec kako kazu ispravna 100%. Probam original krizu sa novim drajverima i javljam. Ako je ok onda moze i Gigabyte, ako i dalje nece da prodje moje testove(posto oni ne vrte igre kao testove)vracam nazad na zamenu.
Ako je neko probao Crysis Warhead test sa novim drajverima nek se javi (naravno mislim na one sto su imali problem)!!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: Covek prodaje Sapphire HD6850 za 155e a 6870 za 200e :: No sada pogledah cene na PCB i vidim da i nije nesto jeftinije.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Uzeo bih ja Radeon 6870 samo da znam da može da radi na mom Chieftec- u od 450W. Ukoliko neko ima iskustvo sa ovim napajanjem i 6870 molim za savet. Pozdrav
:: Uzeo bih ja Radeon 6870 samo da znam da može da radi na mom Chieftec- u od 450W. :: Ukoliko neko ima iskustvo sa ovim napajanjem i 6870 molim za savet :: Pozdrav
Nažalost, u ovu kupovinu se nenadano umešala politika: naši uvaženi predstavnici naroda i šojići iz Vlade, setili su se da je nepravedno da IT oprema ima 8% poreza a oprema za bebe 18%. Pa su i IT opremi digli na 18%. Tako da će, SVE što vidite na cenovnicima, otići najmanje za toliko, USKORO. Vrlo uskoro. Tj. ako imaš para - piči na sigurno dok je toliko inače ćeš uskoro da pitaš koju 5770 da kupiš...
Nova kartica je u kucistu. Za sada lepo radi, racunar je `poleteo`. Igrice...razlika u odnosu na integrusu je ogromna. Energiju crpi iz Chieftec- a od 450W, i prema kalkulatorima sa neta interval je 342-392W, znaci vrlo tesno. O overkloku i ne pomisljam, razmisljam samo da li ovo napajanje moze da napravi neki problem racunaru??? Verovatno bih trebao u buducnosti da kupim neko jace napajanje. Pozdrav
Sreća pa je 6850 energetski vrlo skromna karta. Jednog dana moraćeš da kupiš jače, dotle osluškuj čuje li se mnogo fan na postojećem napajanju i opipavaj duva li vrelo pozadi, ako je tako neka taj dan bude što pre.
I, za svaki slučaj ne uključuj furmark bez preke potrebe.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.