Pazite ovako pre je sve lepo radilo a sad dok mi je ukljucen v sync pada frame rate i zabada po malo u sred tabanja kad se ugasi v sync frame rate ide do 80 fps Stavio sam najnovije drivere 10.12 u cemu je fora ? Jel do igra ili do drivera ?
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Sa vsync forsiraš konstantan framerate, na nivou osvežavanja tvog monitora(vertical refresh rate), isključi ga, nema to veze sa driverima. Ako gpu nije toliko jak, on povremeno padne sa 60 na 30 recimo pa ti osetiš `zabadanje`.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
dejzan ,sta je bilo sa igrom posle onog updejta koji je sve sjeb`o? Znam da kad je igra skinula updejt i pocela da ga instalira ,dodje do nekih 30% ,izbaci mi error i to je to ...Ja trazio resenje po netu al svi pricali kao popravljeno ,ne znam da li sada da skidam ponovo ,vidim da kod tebe radi. Ako si imao ovakav problem ,kako si ga resio? Ja sad moram celu igru da skidam ,sve iz pocetka jbg
Radi igra...imao si na lol forumu resenja...skini nov setup sa sajta i radice ti sve perfektno...
:: off topic ,moram nesto da pitam .. :: :: dejzan ,sta je bilo sa igrom posle onog updejta koji je sve sjeb`o? Znam da kad je igra skinula updejt i pocela da ga instalira ,dodje do nekih 30% ,izbaci mi error i to je to ...Ja trazio resenje po netu al svi pricali kao popravljeno ,ne znam da li sada da skidam ponovo ,vidim da kod tebe radi. Ako si imao ovakav problem ,kako si ga resio? Ja sad moram celu igru da skidam ,sve iz pocetka jb :: :: sto se frame dropa tice ,iskljuci vsync :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
znam da je bilo resenja i probao sam nekoliko ,ali to su mahom biler stvarcice koje su igraci pravili a ne developer ..Nekima je uspevalo ,meni nije ,jbg. Al dobro ,sacu da skinem ponovo ,dugo nisam igrao :)
Djoko ,probao sam i to ,ali mi ne lezi ...Jeste da su igre skoro duplikati ,ali lol mi nekako prijatniji za igranje ...Ne znam zasto :)
generalno,igre nisu duplikati,samo je koncept slican i gameplay (naravno),pa zbog dota-e ceo zanr ovih igara nosi ime Dota type game(ili dota game).
meni vise lezi dota,verovatno zbog dugogodisnjeg igranja warcraft-a III,a i kad sam igrao League of Legends partije mi mnogo krace traju nego u doti(normalne partije kad svi ostaju do kraja,na to sam mislio : ) ). mada posteno league of legends je mnogo otvoreniji ka pocetnicima,jer kao zasebna igra,ne nudi sve heroje na pocetku,vec ih igram otkljucavash i tako vremenom moze na tenane naucish svakog ,dok u doti sve idesh odjednom.
mada sto se tice tog tipa igara,igra koja (bez obzira na dobru grafiku)tesko da ce ista znaciti je Heroes of Newerth,igra je dobra i graficki je dosta ispred lol-a i dota-e,al poenta je sto je to pravi pravcati copy paste dota-e,sa novim ruhom.
heroji i itemi,isti samo drugacije izgeldaju i drugacije se zovu?
dok u lol-u sve je drugacije,i zbog toga bih pre njega igrao,totalno drugaciji koncept.
mada i broj igraca sve govori:
1)dota-11 miliona(zvanicno) 2)Lol-ok 1 milion 3)Hon -jedva 180 000-a i placa se
Igra normalno radila posle update-a Sto se tice vertical synca ok reseno :) A sto se tice Dota pa jel znas koliko dugo postoji dota ? videcemo za par godina koliko ce lol da ima drugo ja nisam ni probao Dotu niti me je ikad privlacila :)
On igra dotu od samih pocetaka :). Trenutno je Hon okrenut kao pro gaming-u, dok u LoL-u imas svakakvih igraca, a uskoro ce Dota 2 koja ce da bude revolucija :) jos ako bude bila FtP bice svasta :).
Inace svi tvoji problemi ce nestati ako zabatalis i LoL i Hon i dotu i sve proizvode tog tipa i predjes na Starcraft 2 :).
Pozdrav!
:: Igra normalno radila posle update-a :: Sto se tice vertical synca ok reseno : :: A sto se tice Dota pa jel znas koliko dugo postoji dota ? videcemo za par godina koliko ce lol da ima drugo ja nisam ni probao Dotu niti me je ikad privlacila : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.