Ako kupite ATI 69xx kartice dobro proverite pcb layout tj koja je verizija karte. Postoje unikatni primerci i tzv Miš Edicije kojima su izgrickani delovi konektora za napajanje.
Naime od bliskog izvora dobili smo informaciju da je AMD kodno ime Cayman odlozen jer su miševi vredno grickali da bi cooler stao fit na pcb.
:: `Ajde neka mi neko odgovori na pitanje s` kraja `zaključane` teme pošto radim sutra pa ne bih da izgledam kao vampir kad stignem na posao. Hvala :: ::
:: Da, TDP joj je oko 155W, sto je nesto malo vise nego TDP HD 4850 :: :: Radice ti sve bez problema, ako meni radi masina iz potpisa sa Chieftec APS-500S, onda nema brige za tebe. Kod mene je karta dosta veliki potrosac :: :: CPU-Z Validator :http://spedr.com/5pun :: :: :: `Ajde neka mi neko odgovori na pitanje s` kraja `zaključane` teme pošto radim sutra pa ne bih da izgledam kao vampir kad stignem na posao. Hvala :: :: :: ::
Tragedija na tri strane..Ali dobro se drze.Jeste da zvacu eksere ali bar su ovako ok.. Jebi ga,nije lako biti lider u kvalitetu,brzini,pouydanosti..Od tih svih stavki konkurencija ne ubode ni jedno.Ko corava koka koja trazi zrno .. :) :) :) :)
Aha, jadna kartica, izmučena i psihički i fizički.
I blamaži opet nema kraja. Prva kartica koja u igri trotluje. Prilično blamirajuća titula. Temu PowerTune-a je AnandTech solidno obradio i evo linka sa tabelom koja pokazuje prilikom kojih aplikacija trotluje:
Na ovoj stranici se vidi da sa PowerTune slajderom na +20% pri Furmarku 6970 troši 422W na 90 stepeni...dobro veče tugo... ...samo da podsetim da PowerTune služi da ograniči potrošnju a posebno u Furmarku...dobro jutro tugo
GF100 jeste trošio kao Volga ali pri dodavanju još energije performanse su skakale u nebo. Cayman je nešto potpuno suprotno. Skok sa 250W na 300W donosi 0,5 fps. Kakva bi smejurija ispala sa daljim dodavanjem struje.
Radeon HD 6970 and GeForce GTX 570 compared to the mixed outcome of the test project, but the comprehensive point of view, HD 6970 still lag behind the average performance of GTX 570 2.23% range.
Što sramota, pa ne pišem ja ovo zajedno sa roditeljima.a.aaaaHAHAHAHAHAHA
Vi bi ste Pisko mogli sad malo da se prokenjate sa onim varijantama tipa... ...ovce su ovce a vukovi su kod nas još uvek zaštićene životinje... ...klasična balkanština ...to je trebalo da bude nešto u stilu onog majmuna i emisija Retrovizor ili tako nešto
Upropasti zivote mladih ljudi ,ako se slucajno srednu ima koske da pucaju ...No, nije ni bitno jer NVIDIA RULES !
Salu na stranu ljudi ,daj uozbiljite se malo. Na sta ste sve spremni i dokle ste sve spremni da idete zbog pisljive rasprave na forumu ,to nije normalno.
Ih bre..Pa malo da im kosti prodrmam sta fali :D Kad oni mogu da kenjaju godinu i pol dana mogu ja sad bar malo da im uputim torturu na nivou,da vide sta je full load kad mozak pocne da disipira na 300w!:D Guzenje tek pocinje.Hebi ga,ja sam lepo nagovestio.Nisam lajao na sva usta,nisam pljuvao,velicao,glorifikovao,razvijao raznoraznet teorije.Cekao sam jednostavno sa mirom da se Cayman velicanstvo pojavi i postavio kocice za razanj. Sve je bilo spremno i najavio sam raznjenje i tihu vatru :D
Inace neki kazu da sam glup,neki me ne podnose organski kazu da sam los covek,neki kazu da me u dve recenice skenjaju...
Ja kazem da se delima covek pokazuje a cilj itekako opravdava sredstva.A jesam zajeban i to debelo.Mrzim seronje i dvolicne ljude a iznad svega nepravdu.
Sta bih ti jos dodao. Ah da.Nvidia rules,ATI Epic Fail. :D
:: Upropasti zivote mladih ljudi ,ako se slucajno srednu ima koske da pucaju ...No, nije ni bitno jer NVIDIA RULES ! :: :: Salu na stranu ljudi ,daj uozbiljite se malo. Na sta ste sve spremni i dokle ste sve spremni da idete zbog pisljive rasprave na forumu ,to nije normalno :: :: Skaj ,opasan si igrac :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: ::
Pisku je do sad opala kosa a i zdravlje se ugrozilo,imunitet na low level..Doktor prepisao NIKAKO POSECIVATI PC BERZU ,NARUSUJE ZDRAVLJE! Samo zeleni caj da se povrati i cartoon network :D
Ako ovo nije u rangu farme , evo gde sam. Pogledajte neke druge forume i uporedite sa ovim ovde :) Ovakvih gluposti nigde se necete nagledati osim na Berzi. Bukvalno Farma prenesena na tematiku IT svet-a. Aj cao !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
zato su ovde svi iskreni i otvoreni, kazu sta misle, a ne stiskavac pa sve onako suptilno, s uzdrzavanjem.. ko puvanjak.. inace sankcija odma..
:: Ako ovo nije u rangu farme , evo gde sam :: Pogledajte neke druge forume i uporedite sa ovim ovde : :: Ovakvih gluposti nigde se necete nagledati osim na Berzi :: Bukvalno Farma prenesena na tematiku IT svet-a :: Aj cao !! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: ::
Da... gledah farmu do sada, al reklame pa da kazem koju. Pratim ovo i na benchmarku i tamo ista stvar ko i ovde, ne vidim razlike smo sto je ovde duhovitije. I da, povremeno se javi neki moderator pa lupeta kojekakve nebuloze. iskreno stvarno sam razocaran, ne toliko amd vs amd vec amd vs nvidia. kako se stvari brzo preokrenu. A sve se preokrene cenom. GTX 570 je sad definitivno najbolja kupovina,mislim ko ima pare i kom vise nije dosadno da se igra igre zvane kako prodati svakojake gluposti naivnim kupcima (ovde spadam i ja da se neko ne naljuti).Iskreno postajem mozda i paranoik al kao da ima placenih ljudi po forumima kojima je poso da pecaju ljude da kupe novi hardver.Razmisljam se da pocnem da obaram sajtove al za sad necu (nisam siguran da to rade :) ) Cena ovih dveju kartica mora nanize a price o drajverima , neznam, mislim da je to upalilo samo sa serijom 5xxx i da se to ovde nece ponoviti.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.