Cek bre sta je ovo, u igrama ispada da je 6870 brza od 6970 po tom ITsvet testu, LOL. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
Znaci ovo je najbolje sto AMD moze sa jednim GPU-om, pa dobro neka drze cenu sasvim pristojne performanse, nego jesu malkice zakomplikovali, ustvari mozda drajveri-bios novih karti nisu 100% odradjeni ali verujem da u velikoj meri jesu posto je bilo dosta vremena i cak su je odlagali,ranije sam mislio sam da ce presibati gtx580 jaci sejderi od stare serije 5 ali corak igleda da najjaci single GPU nije bas lako uraditi a da bude kako treba(potrosnja-performanse).....
Superiorna arhitektura,mocni trandzeri odradjuju,napredna tehnologija :) :) :) Sto vise tranadzara,sram jedinica i opet nista..Who is the king of the hill? Green power :D
Re: 26. novembar 2009@Pisko - Crven kralj ko Crven Ban...
15.12.2010. 23:06
status: user broj poruka: 10999
onoliko izdrndan...
:: Bila je inauguracija, u novembru 2009-te godine. Kralj je crven... a neko je zelen od besa, i nakon više od GODINU dana... :: 5970, boss of the bosses! :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Oni slajdovi su samo pokazatelj koliko jedu govna sa marketingom... Čak su stavili nvidiu kao zelenog kralja indirektno, što znači da ga priznaju kao kralja, hahahaha....
`AMD is the DirectX 11 GPU Leader`.... ma nismo narcisoidni... nimalo... ali opet, prdenje u prazno...
Odoh na spavanje, moraju igre da se prave, `ehmmmm, ovaj... da se radi!
Ostavljam sitničarenje sitnim dušama foruma.... Polako sa bensedinima i u zdravlje!
Re: Re: 26. novembar 2009@Pisko - Crven kralj ko Crven Ban...
15.12.2010. 23:13
status: user broj poruka: 7723
de si slogi dogi ...
:: onoliko izdrndan.. :: :: :: :: Bila je inauguracija, u novembru 2009-te godine. Kralj je crven... a neko je zelen od besa, i nakon više od GODINU dana... :: :: 5970, boss of the bosses! :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Da ne otvaram novu temu, ovdje cu pitati: koji je bolji proizvodjac i zasto? Trebalo bi da uskoro uzmem neku karticu, a ne razumijem se narocito, pa je svaka preporuka dobrodosla.
Vidio sam u nekom casopisu reklamu za karticu iz naslova teme, o cemu se radi?
:: @admini :: Pa, sto zakljucaste temu, taman da napisem post, kad ono, cvrc :: :: Mora da je neki gov*** ocinkario i poslao mail da se brise tema, jer njegovom mozgu ne odgovara da se ATI trpa u bulju :: :: CPU-Z Validator :http://spedr.com/5pun :: ::
Ja pre mislim da je zbog takvog izražavanja i čašćenja i zaključana.
:: @admini :: Pa, sto zakljucaste temu, taman da napisem post, kad ono, cvrc :: :: Mora da je neki gov*** ocinkario i poslao mail da se brise tema, jer njegovom mozgu ne odgovara da se ATI trpa u bulju :: :: CPU-Z Validator :http://spedr.com/5pun :: ::
:: :: Da ne otvaram novu temu, ovdje cu pitati: koji je bolji proizvodjac i zasto? Trebalo bi da uskoro uzmem neku karticu, a ne razumijem se narocito, pa je svaka preporuka dobrodosla :: :: Vidio sam u nekom casopisu reklamu za karticu iz naslova teme, o cemu se radi :: :: ::
Ako kupite ATI 69xx kartice dobro proverite pcb layout tj koja je verizija karte. Postoje unikatni primerci i tzv Miš Edicije kojima su izgrickani delovi konektora za napajanje.
Naime od bliskog izvora dobili smo informaciju da je AMD kodno ime Cayman odlozen jer su miševi vredno grickali da bi cooler stao fit na pcb.
Ozbiljno pitam , koji proizvodjac je pouzadniji i kvalitetniji? Komsija me nagovara da uzmem Ati i da ne slusam teorije zavjere, a profesor informatike tvrdi da je nvidia bolji izbor zbog drajvera i optimizacije za igre.
@obradmi: Nisam nimalo vulgaran, jednostavno, treba pustiti temu da tece svojim tokom. Iznervirao sam se zbog toga sto mi je otisao post koji sam hteo da posaljem.
@Equinoxe: I da je to u pitanju, jednostavno su mogli da se samo obrisu odredjeni postovi i resena stvar. Ovako, ne vidim svrhu zakljucavanja teme, vec se otvorila nova.
:: :: Ozbiljno pitam , koji proizvodjac je pouzadniji i kvalitetniji? Komsija me nagovara da uzmem Ati i da ne slusam teorije zavjere, a profesor informatike tvrdi da je nvidia bolji izbor zbog drajvera i optimizacije za igre :: ::
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: Ozbiljno pitam , koji proizvodjac je pouzadniji i kvalitetniji? Komsija me nagovara da uzmem Ati i da ne slusam teorije zavjere, a profesor informatike tvrdi da je nvidia bolji izbor zbog drajvera i optimizacije za igre :: ::
:: :: Ozbiljno pitam , koji proizvodjac je pouzadniji i kvalitetniji? Komsija me nagovara da uzmem Ati i da ne slusam teorije zavjere, a profesor informatike tvrdi da je nvidia bolji izbor zbog drajvera i optimizacije za igre ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.