LJudi sve...je to super....al moram da pitam ili prokomentarishem..chemu davanje para za grafichke karte...i to 450 eur! Ok..ako neko ima para za bacanje super...al ako je to samo da bi se neko kurebecao na forumu... ne kontam...pa zar to nije bolje potroshiti na kafane...zene.... i josh ostane za neku karticu do 150 eur i da se sve igra bez po muke ? :) chisto me samo zanima..chemu sve to... :D ejj.. 450 eur! .. MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445 TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 Asus DVD/RW Blueberry 550W
slazem se sa tobom, u pravu si.. ali zaboravljas na jednu stvar, neko ima para i za kafane i za zene i za besna kola, sta je za njega 450eu za glupu graficku kartu..?
:: LJudi sve...je to super....al moram da pitam ili prokomentarishem..chemu davanje para za grafichke karte...i to 450 eur! Ok..ako neko ima para za bacanje super...al ako je to samo da bi se neko kurebecao na forumu... ne kontam...pa zar to nije bolje potroshiti na kafane...zene.... i josh ostane za neku karticu do 150 eur i da se sve igra bez po muke ? :) chisto me samo zanima..chemu sve to... :D ejj.. 450 eur! .. :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x3 445 :: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 550W :: :: ::
Ne bih rekao da je glupo dati tolike pare ako si zahtevan igrac(hoces fps preko 60, igras na velikim rezolucijama, itd). Po meni jedino nema logike da kupis 3-4 karte od 400-500e na monitoru sa fullHD rezolucijom, a to su likovi koji jure najbolji skor u benchmark testovima.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
Pa jeste glupo, jer ce te performanse za godinu dana dostici neka kartica koja ce kostati 2-3 puta manje :).
Neka te lepo sluzi grafa :).
Pozdrav!
:: Ne bih rekao da je glupo dati tolike pare ako si zahtevan igrac(hoces fps preko 60, igras na velikim rezolucijama, itd). Po meni jedino nema logike da kupis 3-4 karte od 400-500e na monitoru sa fullHD rezolucijom, a to su likovi koji jure najbolji skor u benchmark testovima :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: ::
Tako je, vidiš kako skače standard bog te jebo. Nekad je jedna karta od 450€ bila luksuz, sad su to tri karte od 450€ ali samo ako uz njih imaš i više od tri monitora.
Koristio ti to nama Lazo u zdravlju i veselju, ne boj se, nisi prešao granicu dobrog ukusa.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ne bih rekao da je glupo dati tolike pare ako si zahtevan igrac(hoces fps preko 60, igras na velikim rezolucijama, itd). Po meni jedino nema logike da kupis 3-4 karte od 400-500e na monitoru sa fullHD rezolucijom, a to su likovi koji jure najbolji skor u benchmark testovima ::
Prije nego si postavio takvo pitanje trebao si se zapitat, sta meni znaci 450e, (sitnica bato :D) , ne jurim uopste banchmark skorove ili tako nesto ali preteklo para pa reko posto vec igram igrice da uzmem nesto da valja a da nije skupo i tako odlucim za ovu.
Eto ti odgovora ako te bas zanima , a vidim da su ti odgovorili neki u sustin isto samo pre mene.
evo recimo po meni je ok sacekati 570 ili 560.. GTX naravno..
:: Pa jeste glupo, jer ce te performanse za godinu dana dostici neka kartica koja ce kostati 2-3 puta manje :) :: :: Neka te lepo sluzi grafa :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ne bih rekao da je glupo dati tolike pare ako si zahtevan igrac(hoces fps preko 60, igras na velikim rezolucijama, itd). Po meni jedino nema logike da kupis 3-4 karte od 400-500e na monitoru sa fullHD rezolucijom, a to su likovi koji jure najbolji skor u benchmark testovima :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: ::
da Bog da te lepo i dugo sluzila! provuci par testova pa nam iznesi tvoje zapazanje o ovoj karti.. da li se mozda zna kada 570tka dolazi kod nas i po kojoj okvirno ceni? pozz
Da ali te kartice ce kostati od 250 e pa do nekih 350 e, sto je neka ok suma novca za nekog entuzijastu.
@lazar jesi li ti dobio neku igru uz nju :) ?
Pozdrav!
:: evo recimo po meni je ok sacekati 570 ili 560.. GTX naravno. :: :: :: :: Pa jeste glupo, jer ce te performanse za godinu dana dostici neka kartica koja ce kostati 2-3 puta manje :) :: :: :: :: Neka te lepo sluzi grafa :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Ne bih rekao da je glupo dati tolike pare ako si zahtevan igrac(hoces fps preko 60, igras na velikim rezolucijama, itd). Po meni jedino nema logike da kupis 3-4 karte od 400-500e na monitoru sa fullHD rezolucijom, a to su likovi koji jure najbolji skor u benchmark testovima :: :: :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS :: :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: :: :: :: :: ::
:: da Bog da te lepo i dugo sluzila! provuci par testova pa nam iznesi tvoje zapazanje o ovoj karti.. da li se mozda zna kada 570tka dolazi kod nas i po kojoj okvirno ceni? poz :: ::
:: :: Prije nego si postavio takvo pitanje trebao si se zapitat, sta meni znaci 450e, (sitnica bato :D) , ne jurim uopste banchmark skorove ili tako nesto ali preteklo para pa reko posto vec igram igrice da uzmem nesto da valja a da nije skupo i tako odlucim za ovu :: :: Eto ti odgovora ako te bas zanima , a vidim da su ti odgovorili neki u sustin isto samo pre mene :: :: Pozzzzzzzz druz :: ::
500evropljana i jeste sitnica za neke koji mogu kad `oces da isprde 2k evrica za komp samo zato sto izgleda lepo ili im je dosadno pa cisto da potrose pare ...nista danas ne moze da iznenadi :)
nego ,covek rece da su pritekle neke pare ,pa `oce da se pocasti (ako ,i treba) ...e pa Lazo ,nek te sluzi makar do kraja garantnog roka bez hladnih lemova ,a za posle ...pa izacice nesto bolje majku mu :)
:: Izvini cime se bavis kada ti 500e sitnica? :- :: :: :: AMD Phenom II 955 & OCZ Vendet :: MSI 770-G45 & 2*2GB DD3 1600Mhz Kingston Hyper :: 1TB WD :: Saphire 4830 @ 700Mh :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=138558 :: :: :: :: :: Prije nego si postavio takvo pitanje trebao si se zapitat, sta meni znaci 450e, (sitnica bato :D) , ne jurim uopste banchmark skorove ili tako nesto ali preteklo para pa reko posto vec igram igrice da uzmem nesto da valja a da nije skupo i tako odlucim za ovu :: :: :: :: Eto ti odgovora ako te bas zanima , a vidim da su ti odgovorili neki u sustin isto samo pre mene :: :: :: :: Pozzzzzzzz druz :: :: :: ::
kupio, nek te sluzi, na koju konfiguraciju si je stavio, verujem da imas i7 :), ja isto razmisljam da je uzmem u zamenu za 5870 ako se 6970 ne pokaze kako valja :)) jbg izdajica sam .. :)
to je njegova privatna stvar, ako je pravi gejmer uradio je pravu stvar, neko jbg te iste novce da za mobilni, pare su tu da se troše, i ja bih je voleo videti u kućištu, ali sve ima svoj limit, koliko para toliko muzike u svakom slučaju naredne 2 godine je miran. neka te služi u zdravlju i pošalji nam screenshot novog Tri De Marka čisto da naparimo oči :)
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Ti da imas tu kartu nebi bio ovde,vidi se po slikama da si skino sa nekog sajta zato si i naveo to da nisu u full resi jel su ti one izgledale najrealnije i jos pises da je 500e sitnica ako spadas u 1% ljudi kojima je stvarno 500e sitnica a 80% danas glume da su u lovi nekoj kompleksasi!
Ne verujem, sto bi lagao,ne mora biti bogatas da bi kupovao to, znam ljude koji samo daju pare za ono sta vole(to su uglavnom sporedne stvari) a za bitne nemaju:) a pare ne treba nipodastavati ni u izobilju, to stoji...
:: :: :: Ti da imas tu kartu nebi bio ovde,vidi se po slikama da si skino sa nekog sajta zato si i naveo to da nisu u full resi jel su ti one izgledale najrealnije i jos pises da je 500e sitnica ako spadas u 1% ljudi kojima je stvarno 500e sitnica a 80% danas glume da su u lovi nekoj kompleksasi!
mozda je covek slikao telefonom, pa zbog toga mala rezolucija, siguran sam da ne maze, i da ce uskoro da izbaci test
:: :: :: Ti da imas tu kartu nebi bio ovde,vidi se po slikama da si skino sa nekog sajta zato si i naveo to da nisu u full resi jel su ti one izgledale najrealnije i jos pises da je 500e sitnica ako spadas u 1% ljudi kojima je stvarno 500e sitnica a 80% danas glume da su u lovi nekoj kompleksasi!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.