E ovako imam gigabyte 5770 onu socijalnu sa betmenomobilom,e sad problem je sto je karta pocela da izbcuje black_sod... Znci kuca u medal of honor i fallout 3...kartic isto puca u furmarku posle dva min...bios je zadnji sa gigabytevog sajta...drajveri 10.11...temperatura je max 60 stepeni.Pre nje radio gts 250 sasvim normalno...napajanje je chiftec gps 400w,proc intel e 5200,ploca asus p5q se,2x2 kongston 800cl5,instalacija karte odradjena po protokolu...Ja imam par ideja ali hteo bih da cujem i vase misljenje pozz ps:pisem sa moba : )
Pazi ovo,pre godinu dve na Asus mb promenim graficku,-ati-nvidia i slican problam kao tvoj,znaci deinstalirao drajvere,postavio nove i haos.Zezao sam se i gubio vreme danima,(i registre sam rucno cistio) ali dzabe.Skurci mi se sve to,odradim backup,i zviznem novu i9nstalaciju na cisto (jbg sat vremena posla),i sve radi savrseno.promenim opet karticu(ati)i opet isti problem,da ne poverujes. Opet zviznem na cisto,i sve radi savrseno! Moz se zezas danima,uradi back up i zvizni na cisto,zezanje sa biosom je uvek rizicno,ostalom uradi back pa radi sta hoces,zezaj se do mile volje! Pozdrav.
Pretpostavljam da nije reinstaliran OS posle menjanja grafičke? To je uzrok tvog problema. Uvek kad prelaziš sa nVidia-e na ATI ili obrnuto instaliraj novi OS. Neka ti ovo bude lekcija za ubuduće, da ne bih imao problema kao što sada imaš.
ako nisi reinstalirao OS, nisi instalirao po protokolu. Ako jesi, zadnji BIOS ploce i sve ispocetka. @Sub-Z: more, taj stock kuler na 5770 je odlican. Vecina onih nereferentnih nema nista bolje `ladjenje... :)
Uzmi driver sweeper i pocisti tragove koji su ti ostali od nvidia-e. Ja sam vec nekoliko puta menjao ati i nvdiu i nisam dirao sistem, a sve radi bez problema, mada mnogo je parametara u igri, dosta zavisi i od same ploce, biosa, itd.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.