E ovako, Imam ovu katricu 3 godine i sve je super radilo, medjutim pre 2 meseca sam kupio novi racunar ubacio karticu, povezao audio kabel na maticnoj ploci, instalirao sve moguce drajvere i nema zvuka. Da li neko mozda ima neku ideju ? Maticna: Asus m4a89gtd pro/usb3
Imam samo da kazem, da je kartica najboljeg kvaliteta u svom cenovnom rangu, ali sto je sugavo odradjeno i to za zvuk i za daljinski ja nemam reci. Ima takvih slucajeva, ako te ne mrzi probaj na xp-u. Ja sam se pola godine drkao da namestim daljinski i na kraju sam batalio. A isto mi tako nije radio zvuk na starom kompu i isto sam sve zivo isprobao i nista mi nije pomoglo. E sad mozda je to i do primerka, jebem li ga.
Imam samo da kazem, da je kartica najboljeg kvaliteta u svom cenovnom rangu, ali sto je sugavo odradjeno i to za zvuk i za daljinski ja nemam reci. Ima takvih slucajeva, ako te ne mrzi probaj na xp-u. Ja sam se pola godine drkao da namestim daljinski i na kraju sam batalio. A isto mi tako nije radio zvuk na starom kompu i isto sam sve zivo isprobao i nista mi nije pomoglo. E sad mozda je to i do primerka, jebem li ga.
:: Onda koju zvucnu karticu uzeti da nije skupa i kako da taj audio kabel zavrsim sa stereo prikljuckom, secnem zice spojim na stereo prikljucak ili ? :: :: ::
Jebiga, ne mogu da nađem temu ali našao sam šemu što sam crtao liku.
Samo kupi jedan stereo džek i nalemi ga na jedan kraj onog cd_audio kabla koji si ubadao na ploču i umesto na nju ubodi ga pozadi u line-in. Provereno radi, bio je još jedan lik s istim problemom.
Pravio sam sam jedan kablić baš po toj šemi i baš za ovakav problem i to radi, zato sam ga gore i navao kao jedno od rešenja. Malo je budž varijanta, ali je važno ra radi.
:: Jebiga, ne mogu da nađem temu ali našao sam šemu što sam crtao liku :: :: Samo kupi jedan stereo džek i nalemi ga na jedan kraj onog cd_audio kabla koji si ubadao na ploču i umesto na nju ubodi ga pozadi u line-in. Provereno radi, bio je još jedan lik s istim problemom :: :: http://img842.imageshack.us/img842/5115/kabl.jp :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.