Isto sam za Viewsonic. Izbaci iz izbora taj Benq, ima problema sa `duhovima`, na benchmarku ima tema sa 100 strana...pa prochitaj sve o njemu. Imam VA2231wa i super je. Nego bih da uzmem veci, 23.6`. Da li je neko video jedan pored drugog ekran velichine 21.5` i 23.6`. Kolika je razlika sa istom rezolucijom?
moze li u isto vreme na bilo kom monitoru koji ima dsub(vga) i dvi ulaz da se nakache dva rachunara i prema potrebi da se prebacuje koji ulaz ce se koristiti?
Da. Kod caleta u firmi je svaki monitor na kome se intenzivno radi ushtekano dva rachunara.
Odgovor autoru: Viewsonic po izboru, izbaci tog `jebe(q)ka` iz kategorije proizvodjacha monitora.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: moze li u isto vreme na bilo kom monitoru koji ima dsub(vga) i dvi ulaz da se nakache dva rachunara i prema potrebi da se prebacuje koji ulaz ce se koristiti :: :: e, drz` da ti ga nabijem! :: :: ::
Kakav je Asus sada? Pre mi se nisu svidjale 19ice koje su masovno prodavane 16:10 formata. Samo shto ovaj Asus 24 nema dvi.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: Da. Kod caleta u firmi je svaki monitor na kome se intenzivno radi ushtekano dva rachunara. :: :: Odgovor autoru: Viewsonic po izboru, izbaci tog `jebe(q)ka` iz kategorije proizvodjacha monitora :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: moze li u isto vreme na bilo kom monitoru koji ima dsub(vga) i dvi ulaz da se nakache dva rachunara i prema potrebi da se prebacuje koji ulaz ce se koristiti :: :: :: :: e, drz` da ti ga nabijem! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.