Drugari dali neko ima iskustva u igricama(sta bi mogao odigrati i u kojoj rezoluciji, detalji naprimer) i dali bi ih podelio samnom sa ovom karticom. Moj monitor je viewsonic va2231wa.
Burazer ti je stipsa. Nije ni bitno, bolje kupi nešto polovno na oglasima, sa garancijom po mogućnosti.
9600GT, 8800GT, 3850, dođu oko 40e a moći ćeš da se igraš ko čovek na kojem oćeš monitoru. Za 50e već može da se nađe 4850 što je avion u poređenju s tim malim krndeljem.
Jedino da ga uzmeš ako imaš baš slabašno napajanje.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ne igra ti ulogu, mnogo su jače bez obzira, 9600GT i 8800GT imaju 512 a 3850 ima verzija od 256 i od 512, na šta god naletiš.
GT220 može da ima 16GB DDR8 memorije i ništa joj ne bi vredelo, to što na slabim kartama krupnim slovima piše `1GB DDR5` je pecaljka za slabo upućene..
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
jedan kolega :) Pazi ja sam malo stariji(nisam klinac), imam dvoje dece 6god, ali volim da odigram dobru igru.Ispao sam budala jel sam na poklon dobio novu 9800gt iz svedske, neznajuci sta je to ja je prodam za 40e.Nova je bila ali nema ovde garanciju. Ja sad jurim sto jeftinije jebiga a sto bolje.Moglo bi i polovno sa garancijom sto da ne.
Lik kome si je prodao pominjao te je u molitvama bar mesec dana.
Imaš današnji oglas sa 4850 za 50e, nećeš dobiti bolju za manje pare. Ima i 9600GT za 45, sačekaj par dana i proveravaj oglase ovde i na benchu, uvek naiđe nešto dobro.
pozajmio mi burazer gt220 da probam. Jutros sam probao novu crysis na 1920*1080 minimum setings i igrica ide bas glatko, danas cu probati na medium setings.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.