G2420HDB sam nashao za 19000 dinara. Trenutno imam Viewsonic VA2231wa 21.5` Prvo sam se opredelio da kupim veci od 21.5` i imaju Asus 23.6, smatram da ima razlike u velichini kao i velichini tachke zbog 1920x1080. Jedino shto mi se ne svidja je samo Dsub ulaz i to shto ne mogu da nadjem utiske za Asus VH242S. Zna li neko neshto o njemu? Benq bih kupio samo zbog dvi ulaza, a Asus zbog cene. Da li se isplati dati 2000 dinara za Benq u odnosu na Asus koji nema dvi? Da li se isplati kupiti bilo koji od dva monitora gore navedena kada vec imam 21.5 16:9? Doplatio bi za veci 3500din. ili 5500din ako se opredelim za Benq, a to je cena ko pola sadashnjeg monitora. Da ne bude mnogo!? Neka mi neko da pametan savet, ja sam se pogubio. I neka glasa da li da ostavim sadasnji ili da uzmem veci, i koji veci?
mislis da doplatis 3500?Prodajes nekome svoj za 15000?Ja nebi bacao pare za dva incha nikako.Kakva velicina tacke 1920x1080?To je broj tacaka po cm2...Ta rez il 1680x1050 meni je potpuno isto slika je full pa full...Da nemas monitor pa ok da uzmes full hd ali ovako nema potrebe... AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Viewsonic VA2231wa 21.5`16:9 koji posedujem ima 1920x1080 rezoluciju. Asus je veci za 2 incha u dijagonali sa istom rezolucijom u 16:9. Pored toga shto cu dobiti veci ekran za 2 incha tachka ce biti veca tj. nece biti toliko sitan prikaz kao na 21.5`. Doplata ce biti 3500dinara, nece biti vishe od toga.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: mislis da doplatis 3500?Prodajes nekome svoj za 15000?Ja nebi bacao pare za dva incha nikako.Kakva velicina tacke 1920x1080?To je broj tacaka po cm2...Ta rez il 1680x1050 meni je potpuno isto slika je full pa full...Da nemas monitor pa ok da uzmes full hd ali ovako nema potrebe.. :: AMD Athlon II X4 630 3,2gh :: :: Asus M4A785TD-V-EV :: :: Mushkin 2x2 gb 2000mh :: :: Gigabyte GTX 260O :: 675/1356/2200 121gb/s :: Hitachi 250gb :: :: Sky Star :: :: Xigmatek 700w :: ::
Sa tih 2` vise, slika ce ti biti krupnija. Kao sto je slika krupnija na monitoru, koji na 22` postavi 1680x1050 tacaka, u odnosu na onaj koji na istoj dijagonali postavi 192x1080 tacaka.
E sad, da li ce te ta slika zadovoljiti, to ti niko ne moze napamet reci. Najbolje je da ako hoce da ti zamene monitor u radnji gde si ga uzeo, da ti prikljuce ASUS i BENQ, da ih vidis u radu. Mislim da ce ti se momentalno razjasniti sve dileme.
Ovaj Viewsonic smo uzeli u firmi i stvarno je sve sitno. Po meni to nije dijagonala za toliko tacaka.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ok ako bude Asus, onda ce biti full hd na 23.6 sa dsub(vga) vezom. Da li da predjem preko toga da na toliku dijagonalu ide bez dvi veze?
e, drz` da ti ga nabijem!
:: Sa tih 2` vise, slika ce ti biti krupnija. Kao sto je slika krupnija na monitoru, koji na 22` postavi 1680x1050 tacaka, u odnosu na onaj koji na istoj dijagonali postavi 192x1080 tacaka :: :: E sad, da li ce te ta slika zadovoljiti, to ti niko ne moze napamet reci. Najbolje je da ako hoce da ti zamene monitor u radnji gde si ga uzeo, da ti prikljuce ASUS i BENQ, da ih vidis u radu. Mislim da ce ti se momentalno razjasniti sve dileme :: :: Ovaj Viewsonic smo uzeli u firmi i stvarno je sve sitno. Po meni to nije dijagonala za toliko tacaka. :: :: Pozdrav :: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.