Da li neko zna,koja graficka kartica moze da ubrza prikaz(real time prewiev) u Adobe CS5 premiere. Trenutno se koristi AMD Phenom II 955, 2 gb ddr3 i nvidia 8600gt. Znam da je to slabo ali takvi su uslovi(citaj:gazda misli da je i ovo vrh). Problem je kad se radi sa HD materijalom i kada se stave neki efekti, onda rad postane mnogo tezi,sve secka i koci,ne moze odmah da se vidi sta je uradjeno jer mnogo secka. E sta bi tu odgovaralo da se stavi(osim Nvidia Quadro jer za njih se nema para)
Posto sam ja zaduzen za odredjivanje koja se graficka kupuje(Gazda odredjuje pare) e sad ako kazem nesto i to se kupi a nista se ne poboljsa onda cu ja biti na udaru. :-) Tako da bih voleo budem siguran da ce naprimer Nvidia 460 da ubrza rad. Ili Ati 6850 jer mislim da ce toliko moci da bude budzet ili neki predlog ako moze i jeftinije.
:: Pa nek uzme onda najbolju nvidiu za koju ima para, premiere podržava CUDA :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: Posto sam ja zaduzen za odredjivanje koja se graficka kupuje(Gazda odredjuje pare) e sad ako kazem nesto i to se kupi a nista se ne poboljsa onda cu ja biti na udaru. :-) Tako da bih voleo budem siguran da ce naprimer Nvidia 460 da ubrza rad. Ili Ati 6850 jer mislim da ce toliko moci da bude budzet ili neki predlog ako moze i jeftinije ::
:: Ako i ne ubrza stvari, ti pričaj da je ubrzalo. :: :: Donesi od kuće grafiku i probaj ako oćeš da si 100% siguran :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Posto sam ja zaduzen za odredjivanje koja se graficka kupuje(Gazda odredjuje pare) e sad ako kazem nesto i to se kupi a nista se ne poboljsa onda cu ja biti na udaru. :-) Tako da bih voleo budem siguran da ce naprimer Nvidia 460 da ubrza rad. Ili Ati 6850 jer mislim da ce toliko moci da bude budzet ili neki predlog ako moze i jeftinije :: :: ::
Nijedna karta ti neće dati live preview, sem možda Quadro od 1000 evra. Zbog takvih stvari je napravljen Ram preview. Stisneš numpad 0, sačekaš i pogledaš, druge nema... __________________ Scourge of PCBerza
Znaci nista se ne bi poboljsalo sa nvidia 460? U premiere ima da se pusti to sto se montiralo pre nego sto se exportuje. Tu secka kada se stave neki zahtevni efekti.
:: Nijedna karta ti neće dati live preview, sem možda Quadro od 1000 evra. Zbog takvih stvari je napravljen Ram preview. Stisneš numpad 0, sačekaš i pogledaš, druge nema.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.