Trena mi nova grafa za ortakinju da joj kupim, stara joj je crkla. Ima slot za PCI Express. E sada treba mi neka do 5000 dinara, koja na sebi nema dodatno napajanje a moze da gura neke nove igre na low, mada ni to nije bitno toliko jer ona koristi uglavnom face i na njima igra one glupe igrice:) I uglavnom arkade neke:) Da li moze neki savet, za te pare da li ima nesto solidno da se uzme.
Ja nadjoh za moju curu isti slucaj ovih dana (ostala bez graficke) gainward 9600gt za 45e :))) Tako da ti je moja preporuka da pogledas po oglasima (jer nema nigde ati 4650 nova za 45e) gde sam i ja nasao.
Ako je cena tacna mozda ne bi bilo lose da tvoj drugar pogleda ovog malisu... nema hdmi ali ima DVI... a kosta laganih i podnosljivih 130E ako ne lazu na it svetu.
Pokloni drugarici nesto drugo sto ne radi na struju...salim se...uzmi novu gt 220 i uzivaj kad joj igre nisu bitne,bitno je 3g garancije,tu ne dolazi u obzir polovna 9600gt... Edit...Ako je drugarica `dobra` uzmi bolje za 3000 nvidia 8400 razliku nikad nece primetiti a ostaje ti 2000 din za ruze,svece i neku tanju veceru kod kuce :))))))))) http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-geforce-8400-gs-512mb-gddr3-gv-n84stc-512i/comp_comp_vga/16/2258 AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.