Pre par dana sam dobio na probu monitor Acer p224w, i imam problem sa treperenjem sivih delova slike. Naime interesuje me da li je to mana ovog modela, ili je mozda mana bas ovog primerka koji sam dobio. Inace imam priliku da biram da li da kupim ovaj monitor ili Sonic view, takodje od 22incha (ne znam tacan broj modela), tako da bi mi trebao i savet na tu temu, tj koji od ova dva modela izabrati. Hvala unapred na svim dobronamernim savetima.
Nije Sonic View, već Viewsonic... Bolji je sigurno od Acera, jer sa Acerom u budžetnom rangu sa kojim sam se susretao, sve je smeće... __________________ Scourge of PCBerza
Mozda nije sinhronizovan video signal,imas to u podesavanjima,cackaj malo.Imas li mozda tv ili sat kartu u kompu?Na kraju to smece ti ne treba,kupi philips,lg pa i samsung je bolji.Sve cene su tu negde.Nista Acer nije znatno jeftiniji. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz Asus M4A785TD-V-EVO Mushkin 2x2 gb 2000mhz Gigabyte GTX 260OC Hitachi 250gb Sky Star 2 Xigmatek 700w
Zanimljivo je sto i Viewsonic i Acer koriste panele drugih proizvodjaca, a cesto cak i istih... toliko o tome... mada opet elektronika i kvalitet plastike su druga stvar.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Nije Sonic View, već Viewsonic... Bolji je sigurno od Acera, jer sa Acerom u budžetnom rangu sa kojim sam se susretao, sve je smeće.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
kupio sam viewsonic 22 i treperenja je bilo kada je povezan na integrisanu grafiku. Na diskretnoj nema. Sada, posle mesec dana pojavio se mrtav piksel i ne znam shta da radim. Garancija u radnji je 3 meseca na 0 mrtvih tako da imam mogucnost, ali me smara da se pojavim tamo i teram prodavca da se bechi da bi video mrtvaka. Ako je u opshte mrtvak. Na crvenoj, crnoj i plavoj podlozi se ne vidi dok se na zutoj, zelenoj i beloj vidi. Dajte neki savet, ili razlog shta da radim u ovoj situaciji. Bash zbog garancije na `mrtvaka` sam i uzeo Viewsonic. Kod ortaka na starom Samsungu su deca zvrljala hemijskom olovkom i ko zna shta josh a nema mrtvaka.
sorry za off... Ako sigurno vidis mrtvaka idi reklamiraj. Mene bi to toliko nerviralo da nema sasne da ne odem i da se svadjam ako treba (nadam se da ce ti uvaziti garanciju bez raspravke)
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: kupio sam viewsonic 22 i treperenja je bilo kada je povezan na integrisanu grafiku. Na diskretnoj nema :: Sada, posle mesec dana pojavio se mrtav piksel i ne znam shta da radim. Garancija u radnji je 3 meseca na 0 mrtvih tako da imam mogucnost, ali me smara da se pojavim tamo i teram prodavca da se bechi da bi video mrtvaka. Ako je u opshte mrtvak. Na crvenoj, crnoj i plavoj podlozi se ne vidi dok se na zutoj, zelenoj i beloj vidi :: Dajte neki savet, ili razlog shta da radim u ovoj situaciji :: Bash zbog garancije na `mrtvaka` sam i uzeo Viewsonic :: Kod ortaka na starom Samsungu su deca zvrljala hemijskom olovkom i ko zna shta josh a nema mrtvaka. :: :: cash rules everything around me :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.