`Korisnici računara se, kada je u pitanju grafika, obično odlučuju za dizajne kompanija NVIDIA ili AMD. Oni napredniji korisnici koji trebaju veću grafičku moć se odlučuju za uparivanje dve ili više kartice. Kada su u pitanju NVIDIA rešenja onda je to SLI konfiguracija, dok su za AMD rešenja rezervisane CrossFireX konfiguracije. Trenutno najbolja NVIDIA kartica je GeForce GTX 580, a za AMD je Radeon HD 6870. Bilo za koju karticu da se odlučite i jedno i drugo rešenje u dvostrukoj konfiguraciji daje odlične rezultate tako da je pitanje SLI ili CrossFireX više pitanje ličnog izbora odnosno preferenci.`
Hehehhehehe
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Niko ne zna da lupi kao IT svet... Ne znam zaista ko im prevodi (tudje) vesti, ali katastrofalno je... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
:: Sa IT sveta o SLI i C :: :: `Korisnici računara se, kada je u pitanju grafika, obično odlučuju za dizajne kompanija NVIDIA ili AMD. Oni napredniji korisnici koji trebaju veću grafičku moć se odlučuju za uparivanje dve ili više kartice. Kada su u pitanju NVIDIA rešenja onda je to SLI konfiguracija, dok su za AMD rešenja rezervisane CrossFireX konfiguracije. Trenutno najbolja NVIDIA kartica je GeForce GTX 580, a za AMD je Radeon HD 6870. Bilo za koju karticu da se odlučite i jedno i drugo rešenje u dvostrukoj konfiguraciji daje odlične rezultate tako da je pitanje SLI ili CrossFireX više pitanje ličnog izbora odnosno preferenci. :: :: Hehehheheh :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Vest potice sa engadget-a i nema veze sa ovim sto su oni preveli. Par puta sam cak i mail hteo da im posaljem, ali kontakt stranica je nedovrsena. (pitam se zasto)
Jedno od jacih fora kad su napisali da blizzard hoce da izda igru po imenu (radno ime) mmorpg...mis`im jeeeebote... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
se moze ocekivati od ljudi koji nemaju pojma sta pisu i sta uopste znaci to sto su napisali(pozajmili) ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
E, da nismo baš od tih stučnjaka pročitali da sutra izlazi 570??? Onda ćemo dobiti ćunu gde ne treba..... haha. Dakle, izbaciće mmorpg. Nego, ne znaju da li će da se primu u masama...
Nego, pazite samo kada ostali `stručnjaci` zvani naši prodavci koji su vezani za shIT Svet, vide ovo i dignu još cenu 6870... ko će posle da ih razuveri... kad piše na tarabi. Inače, nema ni komentara da će obavezna garancija na sokoćala biti 2 GODINE... forn now and on? Ima cene da skoče u p.m.
Summir: ima nekih naznaka, skroz nevezanih: padaju cene (i nvidija grafuljama), pa, ko zna... mislim, zašto bi skidali cene ako nema konkurencije?
Sad sam procitao sa izvornog linka pravi clanak, i to je smesno kako su preveli, tj protumacili. Latest refreshment je njima najbolja karta. Genijalno. Bas se pitam zbog cega li studiram engleski kad vidimo da svako moze da bude prevodilac
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Vest potice sa engadget-a i nema veze sa ovim sto su oni preveli :: Par puta sam cak i mail hteo da im posaljem, ali kontakt stranica je nedovrsena. (pitam se zasto :: :: Jedno od jacih fora kad su napisali da blizzard hoce da izda igru po imenu (radno ime) mmorpg...mis`im jeeeebote.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Re: `Umro` si kad si to video, ali kanda ti je bilo malo toplo oko srca...
07.12.2010. 08:28
status: user broj poruka: 6083
I bre torto, ne dozivljavamo svi parce hardvera kao ti, ja sam ipak malo vise down to earth, taman posla da zbog toga pustim suzu. Da je nv, pa da pustim zelenu suzu, crvena bi bila isuvise bolna. @skeletor- cekam te na crtu :)
:: priznaj! Za trenutak ti se zacrvenelo pred ocima, pustio si mozda i suzu koju, radosnicu.. :: ::
Crvenu?! Pa nisam ni dovodio u pitanje tvoju muskost, he, he!
07.12.2010. 12:02
status: user broj poruka: 10999
Nisam sugerisao da ti, zbog ovoga treba da dobijes, vrag šalu da nosi, menstruaciju! Samo da pustiš jednu suzu-suzicu, bezbojnu, providnu, mlaku... - - - - - - Sasvim ozbiljno: drago je meni sto si ti zadovoljan tom kartom, i zelim da te i dalj sluzi tako kako te je sluzila do sada. A sto se tice tog clankae, to ti je kao i inace u medijima - ne samo papir nego i ekran trpi sve...
Re: Crvenu?! Pa nisam ni dovodio u pitanje tvoju muskost, he, he!
07.12.2010. 12:50
status: user broj poruka: 6083
Ma, ne prestaju da me iznenadjuju na IT svetu, ali ovo mi je bas upalo u oci. Jer, da imam najbolju AMD kartu, mislim da bih to zasigurno znao :)
:: Nisam sugerisao da ti, zbog ovoga treba da dobijes, vrag šalu da nosi, menstruaciju! Samo da pustiš jednu suzu-suzicu, bezbojnu, providnu, mlaku.. :: - - - - - - :: Sasvim ozbiljno: drago je meni sto si ti zadovoljan tom kartom, i zelim da te i dalj sluzi tako kako te je sluzila do sada. A sto se tice tog clankae, to ti je kao i inace u medijima - ne samo papir nego i ekran trpi sve.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.