Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
HELP - problem graficka karta?
STRANA 1 OD 1
arsicg HELP - problem graficka karta? 07.02.2007. 19:05 T3149

status: user
broj poruka: 15
Imam problem sa kompom, svaki put se restartuje kad probam da pokrenem igricu tipa
zuma, invaderschicken itd, mislio sam da je virus al posle ponovnog instaliranja
WINa opet, sve do danas kad sam inastalirao windows media classic i u OPTION podesio
za directX 9, onda mi je cim pokrenem film restartuje... moze li mi neko pomoci?!?!?
Goran
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko You missed a target 07.02.2007. 20:07 #11944

broj poruka: 6650
Promašio si sajt. Pomoć potraži kod agencije vidovita Zorka, Beli Mag i Treće oko.

Eventualno, napiši koju to video karticu imaš, šta se nalazi u kompu, a šta si instalirao (od win-a/linux-a, drajvera, direct-x-a...), ako te sve to previše ne smara. A, smara.
savko Drajveri 07.02.2007. 21:28 #11948

Sigurno ti nisu nesto uskladjni drajveri ili te jebe DirectX, probaj da i jedno i drugo reintaliras, ustvari samo instaliraj opet najnovije drajvere za grafu...
jeske Shkrt si sa informacijama 08.02.2007. 20:30 #12002

broj poruka: 46

Pazi ovako, nisi naveo koje komponente imash u racunaru ni sta imash sve instalirano. Ako imash win xp uradi sledece idi na sistem properties, zatim advanced i otvori opciju startup and recovery. Na settings opciji iskljuci `automaticly restart`, tako da ti se racunar ne restartuje nego ce upaliti plavi ekran. Prijavice da je do greske doslo iz .... razloga koji moze da te uputi da nadjes kvar. Npr kaze ati.dll caused error bla bla. to znaci crkla grafika ili losh drv. Probaj pa ces saznati. Sa srecom
arsicg odgovor 09.02.2007. 14:04 #12033

Hvala na odgovoru, imam ati radeon 9200se instaliran nov driver za nju.. instaliran dirctX 9 i opet pravi problem!
inace kaze da proverim dal ima na hardu jos mesta (ima)
novi updates za karticu, prijavio mi da nemam karticu! a filmove najnormalnije gledam..
i da zamenim video adapter?!?!
sta dalje...

Goran

Diamond73 09.02.2007. 16:41 #12044

broj poruka: 111
Smatraj da je stvar resena,vrati se na starije drajvere za graficku,ati 9200 je izbacena iz podrske.

maj 2006 su poslednji drajveri gde ima podrska za ati.

arsicg hvala 09.02.2007. 18:01 #12051

Puno hvala svim likovima koji su mi pomogli u vezi kompa!!!!

Goran

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs