problem je sledeci cim monitor vezem na komp bilo hdmi ili vga kablom pocinje sam da se gasi i pali.monitor je samsung p2350 ovo se desava i sa integrisanom i sa ati 4770.jel neko zna sta moze da bude?
to se desava kad je komp ugasen ? ili kad upalis komp onda se pokazu ti simptomi ? .. da pozajmis monitor iz komsiluka pa probas .. mislim da je monitor u pitanju ..
strange .. ajd opisi koja je ploca .. dali komp uopste radi .. dali je ispravan .. nemoras spajati monitor samo upali komp .. trebalo bi prvo da vidis inicijalizaciju tastature (sve tri lampice ON/OFF) .. zatim pisak BIP .. i hdd led ..
kad je ugasen komp na int.grafici kao i na pci-e slotu nebi trebalo da ima napona .. ako ga ima onda je ploca neispravna ...
e ovako ploca je asus 785v evo ddr3 i ima integrisanu ati grafiku 4200.komp radi sasvim normalno ali monitor pali u inervalima svakih 2s kao lighshow.znaci radi normalno pa ga ugasi 2 s pa ga upali 2s pa ga ugasi i stano tako.i sto je najcudnije ne dozvoljava pristup podesavanju na samom monitoru tj brljavi komande.Da napomenem ovo se isto desava kad ubacim graficku 4770
Da li u oba slučaja imaš (no što no imaš, nego onako pitam, da se pravim pametan) ISTU verziju ati drajvera? I control centar pride, instaliran? To što se dešava liči na zaglupljenu automatiku prepoznavanja novog monitora, uz test rezolucija... ako nisi sam skontao iz ovoga: deinstaliraj drajvere (catalyst-e) i atijev control centar, pa instaliraj ili noviju ili stariju verziju, ali SAMO drajvera, bez kontrol centra, pa probaj šta se ovde dogadja???
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.