Jbt, kad vidim to `neispitano` muka mi! Kao da prodaje svemirsku stanicu `Mir` pa ne moze da ispita.Ili prodaj kao ispravno ili neispravno,stavi adekvatnu cenu i cao!
Sigurno je pokvareno, ali nije utvrdjeno u cemu je kvar, tj nije noseno u servis da se utvrdi sta je crklo. Ali isto kad vidim `NEISPITANO` dodje mi muka
Kolika je cena sa proverom, pa da je iskrcam slatko :)))
:: (NS) Maticna ploca MSI K9N Neo V3 Bo :: Oglas: 14983 :: Ponuda->Privatno lice->Korišćena rob :: Moze provera ispravnosti al je onda skuplja . :: :: Stvarno ima idiota na ovoj Berzi :: :: ::
:: (NS) Maticna ploca MSI K9N Neo V3 Bo :: Oglas: 14983 :: Ponuda->Privatno lice->Korišćena rob :: Moze provera ispravnosti al je onda skuplja . :: :: Stvarno ima idiota na ovoj Berzi :: :: ::
A to je sala, nije skuplja sa proverom ? Ne verujem, a ako jeste onda nije uspela. Bacio si se u masinu sam, sta da ti radim. Al`dobro je sto si se barem javio ovde za razliku od nekih...
:: Hvala ti sto si me castio komplimentom to govori mnogoo tebi.Takva reakcija na salu (jel vidish smajlija na kraju? :: ::
@gliga79, @repsi, @alrad >>> Pa ako stoji smajli onda znaci da je sala.Skuplja je samo za VAS trojicu kojima je potrebno dodatno objasnjavanje da je tako.
Pa i @valdemar je stavio smajlija,a i ja sam, da ne dodje do neke zabune!:)))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ja bih ipak izvrsio `proveru ispravnosti`, pa ako moze i meni u toj skupljoj varijanti. : :: :: :: Ps: Pa gliga79 i repsi isto stavili smajlije na kraju, a vidi tvoju reakciju.Nije valjda da ti je potrebno dodatno objasnjenje.Sto se cimas na salu
EEEE da si prdnuo pametnije bi zvuchao.Ne razumem tu potrebu za lajanjem iz chopora,to je valjda odlika vaseg visochanstva.U choporu se i dzukci ponashaju ko vuci.
........jedan RETARD sa hiljadu naloga illi jos gore 1.000 RETARDA sa sa po jednim ?.Srozali ste ovaj forum do daske. Jedan dzukac s kraja sela zalajao a ostali se pridruzili a ni jedan nezna zasto laje.(Ujela ga buva !?!). Onaj ko imalo drzi do sebe ne bi sebi dozvolio da laje,bleji muche,kokodache iz chopora,stada,krda ili jata. To je odlika STOKE a ne ljudi.
@valdemar, svidja mi se tvoj nacin komunikacije, mislim recit si...
P.S. Zabole me K kakve si oglase dao to nije moja stvar, ali imas da si im objasnio jesi, nesto kao moj kolega raic sa foruma, nema ni jedne psovke u tovjim postovima a sve si ih spustio.
Lajem zato sto mi je muka od takvih kao ti. Prvo pokusavas da uzmes ljudima pare za nista a onda se branis po principu `to je sala` i `napad je najbolja odbrana`. Mislis da ces glasnijim lajanjem da zasenis svoj lopovski oglas. Providno i pateticno. Sad kad vidim koje si uvrede prosuo zao mi je sto sam barem malo pokusao da te opravdam.
.....ja imam 1.(slovima:jedan) oglas na PC Berzi,o kakvim ti to lopovlucima pricas ? Ti si mene prvi nazvao IDIOTOM bez ama bas ikakvog razloga !!! Tvojoj sorti `Leghorn` zivine mogu da kazem samo jednu stvar `CACADOOODLE` ili u prevodu DUDLAJ mi KAKU.
Poenta je da ćeš posle ovoga moći da prodaš tu ploču samo u Mianmaru. A na povratku s puta ti i tvoj ortak s osam postova svratite negde na govanca na žaru. Tvoj oglas je glup, namera ti je bila da nekog prevariš i maltretiraš i to ne može da promeni ni Bog Otac a kamoli kokodakanje i groktanje. Kasno.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.