U ovo je najs... Ali ja ću zbog potreba da predjem verovatno na laptop, sem ako se nešto ne promeni, a onda pada GTX580... __________________ Scourge of PCBerza
to je, koliko vidim prva verzija, a ne talon attack.Ova je kartica imala svojevrsnih problema, pa je valjda zato i radjena revizija.Mislim da sam tako nesto citao na netu
Emmi zna da je*e kevu sa cenama. Rispekt za njih. Plus da znate kad kupujete nesto kod njih, a ima jeftinije u drugoj radnji, samo im ukazete i oni vam skinu cenu i ispod te, sitno, ali skinu.
EDIT: a i ovaj SSD je povoljan, na neweggu kosta 100 dolara, to vam 8000, 500din samo vise u emmiu. Respect. Da imam kinte sad bih ga uzeo. Za sistem i par igrica, bruka :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2 Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZ
Mnogo me bre svrbi ova kinta što sam je ostavio za grafičku, najmilija mi nekako 6850 al i nema nekih dobrih modela, sapphire mi nekako bledunjav, sa gigabyte ima problema, asus skup. Kažu da bi sad trebalo da stigne u toku nedelje gigabyte OC model, mogao bi da pričekam pa vidim i to na šta liči.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Vidi dok stigne sacekaj, ako ne bude bilo po tvom ukusu, uzmi ovu. Ja bih je sada kupio. Super kupovina
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2 Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZ
:: Mnogo me bre svrbi ova kinta što sam je ostavio za grafičku, najmilija mi nekako 6850 al i nema nekih dobrih modela, sapphire mi nekako bledunjav, sa gigabyte ima problema, asus skup. Kažu da bi sad trebalo da stigne u toku nedelje gigabyte OC model, mogao bi da pričekam pa vidim i to na šta liči :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Hteo sam da uzmem od imgnmoda 5850, dogovarali smo se međutim ne javlja mi se nešto, verovatno je odustao od prodaje. Reko onda uzeću ipak novu 6850, jedan kabl manje za razvlačenje.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
na MSI sajtu ne postoji hawk i hawk talon attack.. mislim, sad sam zbunjen: jel svaki hawk podrazumevano talon attack i samo izostave naziv ili kako?? :D
E sad ne znam, možda je bila loša serija ili je karta generalno loša, nisam se nešto mnogo raspitivao. Uglavnom, sa OC verzijom ne bi smelo da bude problema.
->neeshka: Talon attack je apdejtovan hawk, ne znam da li je bilo problema s običnim hawk-om ali jedine razlike su kvalitetniji memorijski čipovi i malo jači klok. E sad, nemam pojma da li je ovo što u emmiju prodaju običan hawk ili talon, zovni pa pitaj.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.