pomagajte pobeleh citajuci i pretrazivajuci forum ali nigde nisam nashao korektan (kvalitetan) odgovor. Ako mozete da mi konkretno predlozite shta je bolje i zashto genericke testove i grafikone sam nashao na netu ali me zanima vashe mishljenje iz iskustva i u praksi.
Naime, da li je bolje da uzmem ati 5570 sa 1GB DDR3 rama ili 5670 sa 512MB DDR5???
Kartica ce da se koristi za igranje (naravno da ne ocekujem u ovom cenovnom rangu da sve radi na fulu fulova i bez seckanja sa 1500 frejmova ... takodje znam ali nije aktuelno ni to da `za 20 evra vishe mozesh dobiti to a za josh 20 to a za josh 20 to...` dakle konkretno ova dva... znam da je sa grafickim kao sa hardovima za toliko para imash taj a za 20 evrica vishe dobijesh mnogo vecui hdd ali ako dodash josh 30 onda josh veci itd itd... znaci samo ove cene i ni evro vishe ... :) dakle?
Najjevtinija 5670 je negde oko 70e, tj ~8k din, dok ti je najjevtinija 5750 8700 dina sa 512 MB. Znači, ni 5670, ni 5570 nemoj da uzmeš već se skrpi za 700-800 din i uzmi 5750 sa 512mb memorije.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
tako neshto sam i ja skapirao .. ova je `brza` po svim karakteristikama a jasno je da kolicina rama ima veze samo sa trpanjem `velicine slike` rezolucije.... svakako ovu karticu necu gurati na full HD monitoru jer nema smisla a ni snage :) Jasna mi je prica kolicina memorije = rezolucija samo sam, kao shto rekoh, hteo da vas pitam shta bi vi pre uzeli i zashto? Hvala na odgovorima
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.