elem, da me ne pljujemo vise.. malo sam dosao do para, pa bi da menjam ovu moju gts250 za gtx 460.. ili da cekam gtx 560?? i kolko bi 560 trebala da kosta? mnogo sam se uzvrljpoljio :-D vidjam ovde po oglasima kojekakve proizvodjace pa bi mogla mala preporuka m? hvala..
Inno3D vazhi za kvalitetnijeg proizvodjacha, samo me cena malo brine s obzirom na nashe trzhishte. Preporuka: Proveri da li je sve u redu sa tom Inno3D i ako jeste uzmi, a ako nije uzmi MSI HAWK Talon Attack.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
lepo to, al ja kolko vidim po slikama inno 1 kulercic, gby 2... jel mozda neku upucen na razliku u temperaturi (mada me ona ne opterecuje previse) i u buci??
Idi na novu stvar sa 3 godine garancije i kraj price...
za ~180e imas novu GTX 460 1GB
:: lepo to, al ja kolko vidim po slikama inno 1 kulercic, gby 2... jel mozda neku upucen na razliku u temperaturi (mada me ona ne opterecuje previse) i u buci? :: ::
e pa to je ono sto mene nervira uzmu prodaju ove polovne ko nove!?!? WTF?? Jos sam nalazio da prodaju recimo gtx 460 staru oko 1 godinu po 170e 160e, msm bas gluposti, ili traze za tako oko godinu dana staru 5770 120e 110e pa cak sam naleteo neki put i za 130e. msm kakve su to gluposti!?!?!
@nisq> ako ti odgovara cena uzimaj gtx460 sigurno sa njom ima da teras naredne 2 godine sve skoro u fullu bez problema...
:: Idi na novu stvar sa 3 godine garancije i kraj price.. :: :: za ~180e imas novu GTX 460 1G :: :: :: :: lepo to, al ja kolko vidim po slikama inno 1 kulercic, gby 2... jel mozda neku upucen na razliku u temperaturi (mada me ona ne opterecuje previse) i u buci? :: :: :: ::
lepo to zvuci, `kupi`.. ja ocu, al ono kao, ja planirao da radim staro za novo uz doplatu ako uspem.. sad da jurim da prodajem ovo, pa bla bla bla... tu onda nije kupovina problem, samo me prodaja koci.. i za koje pare da udajem ovo, i kome jbt? razumes sta ocu ti kazem.. .-)
Kupiće je neko za 70e, pitanje je samo oće li te sačekati prodavac za 460. Možda da pozajmiš od nekog 70e pa vratiš kad prodaš, ako je mnogo pozajmi od dvojice po 30.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: lepo to zvuci, `kupi`.. ja ocu, al ono kao, ja planirao da radim staro za novo uz doplatu ako uspem.. sad da jurim da prodajem ovo, pa bla bla bla... tu onda nije kupovina problem, samo me prodaja koci.. i za koje pare da udajem ovo, i kome jbt? razumes sta ocu ti kazem. :: .-)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.