Razmisljam da uzmem: Gainward PCI-E 256MB GDDR3 1.2ns GeForce 7900GS Golden Sample, Dual DVI, HDTV, HDCP, TV-out, 256bit
Ne znam kakav je Gainward, pa ako neko zna molim da mi pomogne dali da uzmem Asus, Gigabyte ili Gainward? Da li ima velike razlike izmedju kartica? Treba mi za igranje!
Ja sam relativno skoro uzeo Gainward 7600GT 256MB golden sample,silent FX. I izuzetno sam zadovoljan odusevilo me to sto iako kartica ima kuler izuzetno je tih. Pre ove kartice sam imao Saphire 9600XT o razlici u performansama da ti i negovorim.Prikaz na ekranu je odlican. Gainward je definitivno moja preporuka.
posto je gainward malo skuplji od konkurenata ASUS-a i MSI-a u klasi 7900Gs, ja bi ti savetovao da po toj ceni ako nadjes kod nas HIS Radeon x1950 Pro Turbo IceQ3, koja je daleko bolja od GS-a. Jedino pazi da te nasi ne zajebu, jer se retko gde prodaje turbo verzija. Ona radi na 620/1480 MHz. Vodi racuna ako se odlucis za ovu, ona je u skoro kao asus 7900 gt.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.