Bez drajvera nema crtica i shara u boji. Chudno je da na desktopu i programima se vidi, filmu a u npr. Operi ne. Kod Mozile imaju. Kartica ili drajveri? Kako da reshim? geforce 260.99 GPU temperatura 52 u IDLE
mogao bih duvaljkom. Gde da je uperim? u lemove od gpu ili celu plochu da preduvam. Ako se u rerni `peche` 5min. na 200c kako da je tretiram duvaljkom?
Danas neki komp namestah isto se desava sa tom grafikom,isto se javljaju sare i jos par problema, danas otvorih temu za to...Samo sto je tebi temperatura 52 a ovamo 81...
:: Bez drajvera nema crtica i shara u boji. Chudno je da na desktopu i programima se vidi, filmu a u npr. Operi ne :: Kod Mozile imaju :: Kartica ili drajveri? Kako da reshim? :: geforce 260.99 GPU temperatura 52 u IDL :: :: cash rules everything around me ::
Ma ja kipim. A kartica bez drajvera radi na 62c, sa drajverom je 52. To je normalno. Silent je ali u kucishtu je dobro provetravanje.
cash rules everything around me
:: Danas neki komp namestah isto se desava sa tom grafikom,isto se javljaju sare i jos par problema, danas otvorih temu za to...Samo sto je tebi temperatura 52 a ovamo 81.. :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=31366&forid=12&katid= :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: Bez drajvera nema crtica i shara u boji. Chudno je da na desktopu i programima se vidi, filmu a u npr. Operi ne :: :: Kod Mozile imaju :: :: Kartica ili drajveri? Kako da reshim? :: :: geforce 260.99 GPU temperatura 52 u IDL :: :: :: :: cash rules everything around me :: ::
znaci ova moja temperatura nije normalna jer se penje i do 100 c, znaci menjati samo... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Ma ja kipim :: A kartica bez drajvera radi na 62c, sa drajverom je 52. To je normalno. Silent je ali u kucishtu je dobro provetravanje :: :: cash rules everything around me :: :: :: :: Danas neki komp namestah isto se desava sa tom grafikom,isto se javljaju sare i jos par problema, danas otvorih temu za to...Samo sto je tebi temperatura 52 a ovamo 81.. :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=31366&forid=12&katid= :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: Bez drajvera nema crtica i shara u boji. Chudno je da na desktopu i programima se vidi, filmu a u npr. Operi ne :: :: :: Kod Mozile imaju :: :: :: Kartica ili drajveri? Kako da reshim? :: :: :: geforce 260.99 GPU temperatura 52 u IDL :: :: :: :: :: :: cash rules everything around me :: :: ::
skinuo sam hladnjak sa kartice da vidim da li ima neke prepreke izmedju chipa i hladnjaka. Potom sam vratio i stegao shrafove sa oprugama, koje drze hladnjak za pcb, do kraja i primetio da je jedna strana hladnjaka izdignutija. Popustio sam shraf na drugoj strani hladnjaka i vratio karticu u plochu.
Odigrao sam dve utakmice PES-a, temperatura ne moze da predje 63c u igri dok je u idle i dalje 52c. Kontam da nije problem bila temeperatura. Mozda su shrafovi hladnjaka bili pretegnuti i pritiskali GPU previshe. Videcemo dalje.
:: skinuo sam hladnjak sa kartice da vidim da li ima neke prepreke izmedju chipa i hladnjaka. Potom sam vratio i stegao shrafove sa oprugama, koje drze hladnjak za pcb, do kraja i primetio da je jedna strana hladnjaka izdignutija. Popustio sam shraf na drugoj strani hladnjaka i vratio karticu u plochu :: :: Odigrao sam dve utakmice PES-a, temperatura ne moze da predje 63c u igri dok je u idle i dalje 52c. Kontam da nije problem bila temeperatura. Mozda su shrafovi hladnjaka bili pretegnuti i pritiskali GPU previshe. Videcemo dalje :: :: cash rules everything around me :: :: ::
evo je radi, ostavio sam preko noci da se dovlache filmovi, malo pre sam upalio monitor i nema crtica, tachkica... Maltretiracu je i dalje. Dok igram PES 2011 posle pola sata temp je 63c, bash kao i bez drajvera. Trenutno u idle je 50c. Nishta ne bacam.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.