Dakle zanima me sledece da li je moguce sledece :) da li mogu nekako da zakacim 8800 GT za fiziku ? i kako to da se odradi i de da se nadju driveri ako postoje ? hvala unapred
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
odeš kod nekog vlasnika nV-a, odigraš par igara koje podržavaju PhysX i uveriš se i sam da je to samo par vizuelnih efekata koji teško da su vredni cimanja...
Kad se rešiš jednom algi i spanaća, kravljih žvaka i ostalog zeleniša, reši ga se totales. Ne treba tom dragulju nikakva podrška, osim, možda, U KRIVINI... a za to uvek ima raspoloženih zelenih!
Onda proda 6870 dok je nov i kupi GTX460 i boli ga uvo :)
Kada je počinjala ta priča sa fizikom, mnogo sam ozbiljnije zamišljao sve to, ovako blesav. Nekako kad kažeš fizika, meni puno toga padne na pamet, neka nova realnost u igrici, tako to. Realistično ponašanje objekata, okoline, itd... A oni to sve skarabudžili u par lepih efekata. Bitan je taj PhysX koliko i DX11 - nula, zero, صفر, null...
:: A sta ako mu se svidi fizika i tih par vizuelnih efekata , eeee...
Pogledaj spisak pa vidi koliko ustvari tu igara valja i vredi i igrati, po meni 5.
\Evo novi 3DMark ne podrzava PhysX (fala bogu da su se setili s obzirom da je PhysX bio jedna besmislica bacena u Vantage, pazi PhysX ti povecava CPU skor !?!)
Hvala ljudi sto ste mi razbristrili tikvu :) zaista mali broj igara a ine ludim nesto za fizikom toliko :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
Imas hakovane drivere i mozes da ostavis 8800 GT za fiziku a da ti primarna karta bude ATI. Izvodljivo je.Instaliras nVidia driver,PhysX + patch i radi..Nadam se da radi sa ovim novijim ATI ako nV ponovo nije zastitila drivere!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.