Imam monitor LG L194WT (doduse malo pomator) koji od pre 10-ak dan poceo cudno da se ponasa. Kompjuter na kom je navedeni monitor normalno je koriscen i uvece ugasen. U jutro kada sam upalio komp na `power` dugme monitor jednostavno nije hteo da se upali prilikom podizanja sistema niti mu je svetlela plava `led dioda` u donjem desnom uglu. Vec sam poceo da razmisljam da ga prodam tako `pokvarenog` i kada sam usao u pregovore oko toga odlucih da ga jos jednom probam. Naravno monitor je normalno proradio kao da se nista nije desilo. Nakon toga je radio 1 dan a potom se prethodno navedena situacija ponovila i tako jos 2 puta. Da li je neko imao sl. iskustva ili zna o cemu se ovde radi. Hvala u napred.
Ne mora da znaci da je monitor u pitanju.Nisi naveo da li si ga testirao na drugom racunaru?Pokusaj da kada se desi da se ne startuje izvuces signalni kabel iz g.kartice,ako je ispravan monitor trebalo bi da izbaci test sliku.Kao sto rekoh, moze biti i do racunara,same ploce,graficke kartice,napajanja...jer je to dosta cest problem, da posle duze pauze kada je comp ugasen nece da startuje iz prve,pa se tako,naravno, ni monitor ne startuje.Ne mora da znaci,ali istestiraj monitor na drugom racunaru.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Imam monitor LG L194WT (doduse malo pomator) koji od pre 10-ak dan poceo cudno da se ponasa. Kompjuter na kom je navedeni monitor normalno je koriscen i uvece ugasen. U jutro kada sam upalio komp na `power` dugme monitor jednostavno nije hteo da se upali prilikom podizanja sistema niti mu je svetlela plava `led dioda` u donjem desnom uglu. Vec sam poceo da razmisljam da ga prodam tako `pokvarenog` i kada sam usao u pregovore oko toga odlucih da ga jos jednom probam. Naravno monitor je normalno proradio kao da se nista nije desilo. Nakon toga je radio 1 dan a potom se prethodno navedena situacija ponovila i tako jos 2 puta. Da li je neko imao sl. iskustva ili zna o cemu se ovde radi. Hvala u napred ::
Probao sam ga na drugom racunaru vec prvi put kada se problem desio i bilo je potpuno isto. Drmao sam i kabal za struju, palio ga bez povezivanja sa grafickom i sve je isto. Kad hoce da radi on radi kada nece ne mozes mu nista i to je to.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.