Planiram da uzmem ovu kartu, ako neko ima iskustva bilo bi mi od koristi. Vidim da je 3 god. garancija i jedna je sa najpovoljnijom cenom iz serije 460-tki. Naravno i svaki drugi predlog je dobrodošao sa tim da mi je budžet makcimalno do 15000 din. http://www.emmi.rs/grafičke-kartice-(vga)-vga-geforce-gtx460-gainward-768mb-ddr5.11.html?productId=12594
:: e8400@3,6gh :: GA P35-DS3 :: 2x2gB BLACK DRAGON @80 :: gigabyte HD 4850 512 MB koju planiram da menja :: napajanje LC 450W NADAM SE DA JE DOVOLJNO ZA 46 :: :: ::
:: Fina grafikica. Napajanje bi trebalo da bude dovoljno, ali ne bi bilo na odmet da planiraš u skorije vreme neko jače :: :: @offtopi :: Pogledajte kakvog mutanta prodaju kao `extra No 1 gamer`. :: http://www.emmi.rs/novosti_online_akcije_pogodnosti_vesti_sa_it_trzista.133.htm :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
pa moraju i oni od necega da zive,znaju da ima budala koji ce da se zalete i da uzmu,evo cist primer:
bio ja kod drugara na slavi u cetvrtak i kaze meni njegov burazer e spremio sam 50 000 diinara,za novu konfiguraciju,naso sam neshto za 48 000 i kao taman mu ostane 2k za nekog novog misa.
ja pogledam tu konfu,inace na istu foru kao i ovde,firma nudi i ono ladno:
q8200 neka ep31 plca,nzm sad tacno asus hd 5670 320gb hard....itd
ja mu kazem decko ti ako ovo uzmesh ti si LUD,a on meni:sta ti meni pricash dal ja lud ili ne,ovo mi je lepo ponudio covek iz radnje,i kaze da je dobro i da vredi i vise od ovoga,kad on kaze tako ti nemash tu nishta da kazesh. ja na to:dobro,blago tebi,kupi u uzivaj :)
radilo coveku c2d i 4850 ,doduse nije klokovao masinu . @djoko gledaju trgovci da uvale ,jer taj je socket vise od 3 godine ,mislim van pameti ,pored AMD-a i dolazeceg Sandy bridge.
al zalosno je sto ima budala koji ce to da uzmu,i to na osnovu bajke(ili basne)onog tamo prodavca,da pogleda na netu ili pita nekog(saslusa)u vezi toga ,ma to nema sansi.
a najgore sto se ja na to sve nerviram(jer opet u pitanju je drugarov burazer),i razmisljam kakav idiot morash da budesh.
razumem ja da ne zna,al da nece da se raspita ili saslusa,e to ne mogu da razumem.
Imam doticnu gainward kartu ali u verziji sa 1Gb memorije.
Karta je super 3god je garancija sto nije toliko cesta pojava u poslednje vreme odlicno je ohladjena, ali ta verzija nema `hit pajpove` ili GP - `gainward pipes` kakoih oni zovu...kapiram da je ispod samo hladnjak, ali to ti i nije neki problem, jedino kod malo veceg OC-a karta ce se vise grejati...
Jašta da gledaju da uvale. Pogledajte ljudi na koju ploču su oni stavili kvad kor, msi g41-m2. Integruša, mikro atx krndelj
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: radilo coveku c2d i 4850 ,doduse nije klokovao masinu :: @djoko gledaju trgovci da uvale ,jer taj je socket vise od 3 godine ,mislim van pameti ,pored AMD-a i dolazeceg Sandy bridge.
A sto uvaljuju onda graificku koja ne moze da potera jamb? Jel to trgovina? Uvali neukom ono sto ne mogu da prodam? G O V N A
:: radilo coveku c2d i 4850 ,doduse nije klokovao masinu :: @djoko gledaju trgovci da uvale ,jer taj je socket vise od 3 godine ,mislim van pameti ,pored AMD-a i dolazeceg Sandy bridge.
Nikad za života nisam spario extra cpu sa nakazom od ploče niti skockao slično sokoćalo. Često sam radio kontra, na dobru ploču stavim slabiji cpu (kod jeftinijih mašina) iz koga može da se izvuče 101% performansi
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: nego druze,aj priznaj da i ti to s`vremena na vreme,nemo se plasish nasi smo ,razumemo da mora od necega da se zivi
inace uzmi tu grafu i vidi dal ce lepo ici na lc-u,kad mi je neko ovde rekao(zaboravih ko),da mu drugar tera q6600+gtx 260 twin frozr na lc-u od 450w,vec duze vreme,bez ikakvih problema,onda ko zna,probaj i vidi.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.