Imam obican tv na koji ne mogu da idu ove nove kartice pa bih uzeo dual plocu da ne kupujem LCD tv.
Da li mogu da rade dve kartice ovako: Jedna 6850, druga 8800GT. Jedna na monitor, druga na TV. Obe da rade u isto vreme, ili da se switchuje s jedne na drugu preko drajvera ili kako god.
Jel` moz` se nabudzi nekako, da ne uzimam dualku bezveze, jbg?
Naravno da može, ali bih ti preporučio da imaš dve ATI pošto uzimaš 6850, čisto da nemaš probleme sa driverima... __________________ Scourge of PCBerza
8800 vec imam pa sam mislio da je ostavim za ono sto ne radi na atiju po principu best of both. Al` ako bude bilo problema zamenicu je s nekim atijem s tv out-om, nema veze. Hvala, nisam bio siguran kako rade te dual kombinacije, nikad prob`o.
:: Cudi me da bas ti to kazes : :: Pa ne znam, kazu da na 460 cvrce zavojnice, bem li ga, ne zna covek sta da uzme.. :: :: :: :: pa kada se igras, rekonfigurises sistem tako da ti 8800 rado samo u PhysX-u, a kada hoces da bacis sliku na TV, koristis 8800 kao `glavnu`.. :: :: :: ::
:: Evo na mom Asusu Top ne znam kako izdržavam od zujanja... uzmi MSI Cyclone, Asus Top ili Gigabyte OC i uživaj.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Cudi me da bas ti to kazes : :: :: Pa ne znam, kazu da na 460 cvrce zavojnice, bem li ga, ne zna covek sta da uzme.. :: :: :: :: :: :: :: pa kada se igras, rekonfigurises sistem tako da ti 8800 rado samo u PhysX-u, a kada hoces da bacis sliku na TV, koristis 8800 kao `glavnu`.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647198. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.